Děkuju
Fly
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Fly
Ahoj chtěl bych se zeptat jak mohu udělat aby po odhlášení se jim vyplo fly? Jednou za čas mám o víkendu fly zdarma a i po restartu jim fly zůstane z toho víkendu... Proto jak mám udělat aby se jim po odpojení vyplo fly(stejně jako to jde u GM)
Děkuju
Děkuju
- Teiichi
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fly
V essentials configu to není?
Nebo nějaký "fly controler"?
Nebo nějaký "fly controler"?
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
-
Weizen
- Kontaktovat uživatele:
Hale v Essentials nic není :/
V authme taky ne.
Jediné co mě napadlo tak toto dát na true... Ale nevím jestli by to vypínalo i FLY
Akorát nevím jestli to je že to vypíná GM nebo jim to právě nechá
V authme taky ne.
Jediné co mě napadlo tak toto dát na true... Ale nevím jestli by to vypínalo i FLY
Kód: Vybrat vše
GameMode:
# Force survival gamemode when player joins?
ForceSurvivalMode: falseAkorát nevím jestli to je že to vypíná GM nebo jim to právě nechá
- misuda12
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
https://www.spigotmc.org/resources/anti-world-fly.5357/
Zakáž si všetky svety v configu, a daj povolenie na bypass lietania len adminteamu a trebárs vip, normál hráčom len essentials.fly a vždy deň pred tým len napises /awf disable a na druhy deň môžu lietať.
V praxi to bude fungovať tak že tým ktorým nastavíš do permissí essentials.fly a awf.bypass môžu lietať vkuse a tý čo nemajú bypass ale len essentials.fly tak môžu lietať len keď im to dovolíš
Zakáž si všetky svety v configu, a daj povolenie na bypass lietania len adminteamu a trebárs vip, normál hráčom len essentials.fly a vždy deň pred tým len napises /awf disable a na druhy deň môžu lietať.
V praxi to bude fungovať tak že tým ktorým nastavíš do permissí essentials.fly a awf.bypass môžu lietať vkuse a tý čo nemajú bypass ale len essentials.fly tak môžu lietať len keď im to dovolíš
[img width=350px height=20px]https://minecraft-statistic.net/userbars/350x20/player/misuda12.png[/img]
Ak som ti pomohol, tak K+
Ak som ti pomohol, tak K+
-
Jo_Do
- Kontaktovat uživatele:
Já mám přesně opačný problém.
Když se objevím ve hře, nebo když se třeba jen přesunu ze světa do světa, vypne se mi gm 1 i fly.
Dělá to, i když mám zapnutý vanish a OP.
Už nad tím bádám dlooouho a zatím jsem na nic nepřišel.
Na jednu stranu je to dobře, že se tím omezuje možnost zneužití, na druhou stranu pády po portu někam do netheru, jsou nepříjemné.
force-gamemode=false problém neřeší, sice po připojení mám to co jsem měl když jsem se odpojil,
ale po portu mezi světy se gm 1 a fly zase vypne.
Zkoušel jsem procházet essentials i authme řádek po řádku, ale na nic jsem nepřišel.
Když se objevím ve hře, nebo když se třeba jen přesunu ze světa do světa, vypne se mi gm 1 i fly.
Dělá to, i když mám zapnutý vanish a OP.
Už nad tím bádám dlooouho a zatím jsem na nic nepřišel.
Na jednu stranu je to dobře, že se tím omezuje možnost zneužití, na druhou stranu pády po portu někam do netheru, jsou nepříjemné.
force-gamemode=false problém neřeší, sice po připojení mám to co jsem měl když jsem se odpojil,
ale po portu mezi světy se gm 1 a fly zase vypne.
Zkoušel jsem procházet essentials i authme řádek po řádku, ale na nic jsem nepřišel.