Zdravím, hľadám človeka ktorý hraje minecraft ale nehraje minihry.
Ešte dávnejšie mi môj minecraft účet vzali a používali hacky takže na mineplexu hypixelu mám ban aj na viacerých serveroch.
Hľadám niekoho kto nehraje tieto servery a minecraft účet so mnou vymení.
Išlo by o normalnu výmenu ja by som dal svoj MC účet a osoba svoj.
Kedže minecraft nick sa dá zmeniť tak by sa nič nedialo...
Hľadám osobu ktorá je čestná.
Potrebujem účet bez banu.
Kontaktujte ma správou..
MINECRAFT ZA MINECRAFT ?
-
MINECRAFT ZA MINECRAFT ?
Nezabudni odmeňovať karmou!
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: MINECRAFT ZA MINECRAFT ?
Záleží na tom, jestli jste nevinný, nebo ne. Nejsem si jistý, proč byste si sami zakázané nebo mám nedorozumění? Znám hodně lidí dostat zakázán od hry jako http://www.gaminghorror.net/runescape-classic-still-playable/, ale nejsem si jistý, proč z fóra.

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Asi bys měl vědět, že podobná operace je v přímém rozporu s licencí MC a jako výsledek se můžeš dočkat zablokování obou účtů ze strany Mojangu (tam samozřejmě záleží, ZDA dokážou něco takového spojit k sobě, ale je to potenciální riziko, to nicméně platí pro všechny obchody s MC účtem).
Nehledě na to, že pokud má někdo platební údaje ke koupi toho účtu (když platil kartou), tak ať si ho vyměníš jakkoliv, v očích Mojangu je to stále jeho účet a pokud se těmi údaji prokáže, tak mu účet vrátí - nebo zablokují jako podvodníkovi. Pro tebe další bod risku.
Plus nakonec pochybuji, že by někdo chtěl si od tebe vzít prakticky bezcenný účet, neboť záznam v databázi banů od největších serverů....nemusí být jen tam. Sice nejspíš tebou dva jmenované servery zrovna na takových projektech neparticipují, ale spousta dalších ano, a je otázka, zda "ten někdo, kdo ti to prý ukradl" nedostal ban i na některém z těchto serverů... http://www.mcbans.com/servers ...neboť v tu chvíli bys měl ban poměrně globální a pak ti je ten účet leda na nějaké local hraní na menších serverech, takže jeho nejvyšší hodnota přišla zcela vniveč...chodit právě na ty velké servery. (můžeš zkusit se tam najít)
PS: jak píše nejento, tvoje největší naděje je dostat unban, když jim třeba pošleš nějaké protokoly od Mojangu (jak jsi dostal zpátky účet? Jen sis ho dlouho nekontroloval, nebo ti Mojang resetoval přístupy, atd? Na tom záleží a pokud máš nějaké důkazy , můžou na to brát zřetel...nebo nemusí)...Nebo prostě koupit účet nový (nejlépe po skončení ČNB intervencí, kdy by to mohlo být levnější, ale to třeba bude až na podzim)
Nehledě na to, že pokud má někdo platební údaje ke koupi toho účtu (když platil kartou), tak ať si ho vyměníš jakkoliv, v očích Mojangu je to stále jeho účet a pokud se těmi údaji prokáže, tak mu účet vrátí - nebo zablokují jako podvodníkovi. Pro tebe další bod risku.
Plus nakonec pochybuji, že by někdo chtěl si od tebe vzít prakticky bezcenný účet, neboť záznam v databázi banů od největších serverů....nemusí být jen tam. Sice nejspíš tebou dva jmenované servery zrovna na takových projektech neparticipují, ale spousta dalších ano, a je otázka, zda "ten někdo, kdo ti to prý ukradl" nedostal ban i na některém z těchto serverů... http://www.mcbans.com/servers ...neboť v tu chvíli bys měl ban poměrně globální a pak ti je ten účet leda na nějaké local hraní na menších serverech, takže jeho nejvyšší hodnota přišla zcela vniveč...chodit právě na ty velké servery. (můžeš zkusit se tam najít)
PS: jak píše nejento, tvoje největší naděje je dostat unban, když jim třeba pošleš nějaké protokoly od Mojangu (jak jsi dostal zpátky účet? Jen sis ho dlouho nekontroloval, nebo ti Mojang resetoval přístupy, atd? Na tom záleží a pokud máš nějaké důkazy , můžou na to brát zřetel...nebo nemusí)...Nebo prostě koupit účet nový (nejlépe po skončení ČNB intervencí, kdy by to mohlo být levnější, ale to třeba bude až na podzim)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- SamerLP
Mne osobne toto príde ako pekný výmysel, že ti ukradli účet, príde mi to skôr, že ty si si tie bany sám zavinil a chceš sa vyhovoriť na to, že ti ukradli účet hackeri a boli na známych serveroch s hackami a dostali ban. A otázke je aj, že či dokáže pre unban nejaké dôkazy získať, pri takejto situácii.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
+ pokud nikomu nedáváš údaje k účtu tak se ti na něj nikdo nedostane
mám origo již přes rok a žádné problémy..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Tak takéto reakcie som nečakal ...
Samozrejme hacky som nikdy nemal ..
Bolo to tak že som mal dosť ťažké heslo a na konci MC a keď som takéto heslo mal
tak som sa vždy musel prihlasovať na clienta a to mi prišlo už divné lebo vždy si ma to zapamätalo..
Neskôr som prišiel na server a už mi písalo že mam BAN.
Keď som zmenil heslo už to bolo v poriadku.
Ale keď som po pár mesiacoch zmenil heslo späť hneď sa to zas dialo, vždy som sa do clienta zas prihlasoval, menilo sa mi meno a mal som bany..
A jasne som napísal že so mnou môže človek vymeniť ten ktorý minihry na mineplexu nehraje. Neviem prečo píšete hovadiny ako napr: prvá odpoveď.
Samozrejme hacky som nikdy nemal ..
Bolo to tak že som mal dosť ťažké heslo a na konci MC a keď som takéto heslo mal
tak som sa vždy musel prihlasovať na clienta a to mi prišlo už divné lebo vždy si ma to zapamätalo..
Neskôr som prišiel na server a už mi písalo že mam BAN.
Keď som zmenil heslo už to bolo v poriadku.
Ale keď som po pár mesiacoch zmenil heslo späť hneď sa to zas dialo, vždy som sa do clienta zas prihlasoval, menilo sa mi meno a mal som bany..
A jasne som napísal že so mnou môže človek vymeniť ten ktorý minihry na mineplexu nehraje. Neviem prečo píšete hovadiny ako napr: prvá odpoveď.
-
Skúsila som si do googlu hodiť tvoj nick a vyliezlo odtiaľ zaujímavé video, ktoré by to možno aj vysvetľovalo. Nebudem sem postovať link na to video, kto chce, tak si to vyhľadá sám.
Pochybujem, že sa nájde niekto, kto si regulérne zakúpil mc, kto by takto riskoval výmenu svojho účtu.
Pochybujem, že sa nájde niekto, kto si regulérne zakúpil mc, kto by takto riskoval výmenu svojho účtu.
-
No tak mi ukáž lebo pochybujem že je to pravý Znero...
Viem že tento názov ma viac ľudí, samozrejme môj je original..
To video mi sem vlož hneď chcem vidieť čo si našiel/našla.
Pretože určite nie som podvodník. .
-- 06 led 2017, 18:29 --
Wow pochopil som môj nick ma dole v popisku + heslo
on mi heslo ukradol.
Ďakujem si chytrý/a
Už mi veríte ?
A to heslo prosím nepozerajte
Viem že tento názov ma viac ľudí, samozrejme môj je original..
To video mi sem vlož hneď chcem vidieť čo si našiel/našla.
Pretože určite nie som podvodník. .
Wow pochopil som môj nick ma dole v popisku + heslo
on mi heslo ukradol.
Ďakujem si chytrý/a
Už mi veríte ?
A to heslo prosím nepozerajte

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem nějaké viděl, no. E-mail u gmailu a heslo 27519**mc (samozřejmě bez hvězdiček) ? Nejspíš bys měl pouvažovat o trochu bezpečnějším heslu všude, kde jsi kdy měl takové nebo podobné heslo. A samozřejmě je úplná blbost mít stejné jméno účtu jako logovací e-mail. Tím se loguješ proto, aby nikdo nevěděl, jaký máš login 

Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
-
Ale nechápem ako uhádol heslo alebo ako ho vlastne zistil.
To nechápem, mojang asi nevie poriadne zabezpečiť účet.
-- 06 led 2017, 18:33 --
No ale dúfam že ste pochopili.
Že nie som podvodník a ban som nedostal ja .
-- 06 led 2017, 18:39 --
Ešte by som chcel poprosiť
.
Moje english skills nie su dobre
Bol by niekto ochotný a preložil by mi to niekto do angličtiny bez prekladača ?
----------------------------------------------------------ň
Zdravím, nedávno sa mi stalo že som sa nedokázal prihlásiť na minecraft, ukázalo sa že sa mi niekto dostal na účet ani neviem ako a všetko mi zmenil a chodil na servery s cheatmi, samozrejme som všade dostal ban a potreboval by som resetovať moje konto na minecrafte. -----Dalo by sa to ?
To nechápem, mojang asi nevie poriadne zabezpečiť účet.
-- 06 led 2017, 18:33 --
No ale dúfam že ste pochopili.
Že nie som podvodník a ban som nedostal ja .
-- 06 led 2017, 18:39 --
Ešte by som chcel poprosiť

Moje english skills nie su dobre

Bol by niekto ochotný a preložil by mi to niekto do angličtiny bez prekladača ?
----------------------------------------------------------ň
Zdravím, nedávno sa mi stalo že som sa nedokázal prihlásiť na minecraft, ukázalo sa že sa mi niekto dostal na účet ani neviem ako a všetko mi zmenil a chodil na servery s cheatmi, samozrejme som všade dostal ban a potreboval by som resetovať moje konto na minecrafte. -----Dalo by sa to ?