Message pri prihlasovaní

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
papa02

Message pri prihlasovaní

#1 Příspěvekod papa02 » 22 pro 2016, 23:27

93.91.250.130:27377
Ahojte,
nemám ani tak problém ako skôr chcem poradiť :D , ide o to, že kvoli padaniu servera som musela odstrániť plugin Legendary Messages, kde som si nastavila messages na server messages,login, logout, death messages ... a ked som ho odstránila musela som ho nahradiť dvoma pluginmy a to: 1.Automessages (správy v chate na servery, tzv.info,novinky,atd) a 2.DeathMessages ...v prvom sa nastavujú len správy, ktoré bežia v chate za nejakého intervalu a druhý plugin tam nastavím správy, ked niekto zomrie, no aj správy ako novy hrac (firt login), prihlasenie (login), odhlasanie (logout), vyprsal cas pri prihlasovanie (kick) .... ked sa napoji hrac je to ok vypise ho + [Hrac] JozkoMrkvicka sa prihlasil. .... no ako nahle sa mi napoji niekto z AT napise necitatelne v chate, ze sa to strati ze Admin Janko123 sa prihlasil. .... tak sa chcem spytat, kde to mam pozriet a zmenit trebars len farbu nech to je citatelne, alebo kde nastavim, aby aj OPcku pisalo + [Admin] Janko123 a hraci to videli ? :) za radu díky

TopCz
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Message pri prihlasovaní

#2 Příspěvekod TopCz » 23 pro 2016, 08:00

Seznam pluginů? Na posmrtné zprávy doporučuji používat spíše https://www.spigotmc.org/resources/deat ... rime.3789/ pokud tvůj server běží na verzi 1.9+. Co se týká těch přihlašovacích hlášek předpokládám že používáš essentials pokud ano můžeš nastavit hlášky tam ale neumí pracovat se skupiny (pex).
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 23 pro 2016, 10:10

Já bych využíval chatcontrol (nevím zda free verze to má ty dead hlášky, ale pro verze to má v souboru "messages.yml")
Naposledy upravil(a) pitilon@seznam.cz dne 23 pro 2016, 11:08, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

TopCz
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod TopCz » 23 pro 2016, 10:49

Free verze tuto funkci bohužel nemá.
Obrázek

Port2

#5 Příspěvekod Port2 » 23 pro 2016, 15:26

papa02 píše:93.91.250.130:27377
Ahojte,
nemám ani tak problém ako skôr chcem poradiť :D , ide o to, že kvoli padaniu servera som musela odstrániť plugin Legendary Messages, kde som si nastavila messages na server messages,login, logout, death messages ... a ked som ho odstránila musela som ho nahradiť dvoma pluginmy a to: 1.Automessages (správy v chate na servery, tzv.info,novinky,atd) a 2.DeathMessages ...v prvom sa nastavujú len správy, ktoré bežia v chate za nejakého intervalu a druhý plugin tam nastavím správy, ked niekto zomrie, no aj správy ako novy hrac (firt login), prihlasenie (login), odhlasanie (logout), vyprsal cas pri prihlasovanie (kick) .... ked sa napoji hrac je to ok vypise ho + [Hrac] JozkoMrkvicka sa prihlasil. .... no ako nahle sa mi napoji niekto z AT napise necitatelne v chate, ze sa to strati ze Admin Janko123 sa prihlasil. .... tak sa chcem spytat, kde to mam pozriet a zmenit trebars len farbu nech to je citatelne, alebo kde nastavim, aby aj OPcku pisalo + [Admin] Janko123 a hraci to videli ? :) za radu díky

Pokud chceš takový plugin, tak se mi ozvi. Mám ho rozdělaný.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“