Dobrý den
Jak se dá udělat shop přez ChestCommands?
(napr. Budu chtít aby si šlo koupit VIP přez menu za herní peníze přez TokenManager nebo TokenEnchant. Jak udělat aby mu to dalo VIP pouze když odevzdá nastavenou částku a když jí nemá tak mu to napíše že nemá dostatek tokenů.)
Děkuji za veškeré rady.
TokenShop
- Batalanto12345
- Věk: 36
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: TokenShop
Má vyplněno FH_ID

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- VampireCraftCZ
Ip adresa není potřeba když mám vyplněné FH ID
- Thewest123
- Věk: 23
- Kontaktovat uživatele:
Co koukám na ten TokenShop, tak on má nějakou možnost GUI Shopu. /token shop <jménoShopu>. Nešlo by nějak použít to, namísto ChestCommands? (Protože u ChestCommands jediná věc která něco ověřuje je node PRICE, který využívá Vault a funguje to jen na normální economy plugin na serveru, nikoli na další "měnu"/tokeny.)
Popřípadě pokud to chceš dát do nějakého ChestCommands GUI, který už máš vytvořený, tak tam přidej jen item (např. na to VIP), kterej za hráče vykonná příkaz /token shop <něco> a "přesměruje" ho na GUI TokenShopu. Nevím, jak moc konfigurovatelný ten TokenShop je, ale možná by to šlo udělat tak, že by si toho hráč ani nevšiml.
Popřípadě pokud to chceš dát do nějakého ChestCommands GUI, který už máš vytvořený, tak tam přidej jen item (např. na to VIP), kterej za hráče vykonná příkaz /token shop <něco> a "přesměruje" ho na GUI TokenShopu. Nevím, jak moc konfigurovatelný ten TokenShop je, ale možná by to šlo udělat tak, že by si toho hráč ani nevšiml.

POKUD JSEM TI POMOHL, DEJ MI PROSÍM REPUTACI. STAČÍ KLIKNOUT NA TAKOVÝ TEN LIKE VPRAVO NAHOŘE U MOJÍ ODPOVĚDI ^^
[PHP] Minecraft Status Obrázek
JanCerny.dev - keybase.io/thewest123
[PHP] Minecraft Status Obrázek
JanCerny.dev - keybase.io/thewest123
- TC_Haluzzteek
Ahoj mám svůj vlastní plugin klidně ti ho dám přidej si mě na skype ***** (napíš PM, alebo si v profile vyplň skype)
první se koukni na můj server a zjisti jak to funguje /help kredity.
první se koukni na můj server a zjisti jak to funguje /help kredity.
Dám Premium Plugins napiš a já odpovím do 24 hod.
Koukni na náš server play.telecraft.cz
web http://telecraft.cz/
Koukni na náš server play.telecraft.cz
web http://telecraft.cz/