Residence

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Petrmastny

Residence

#1 Příspěvekod Petrmastny » 13 pro 2016, 00:42

Server: 82.208.17.21:27478 (kamaraduv server pomaham mu delat pluginy)

Ahoj, máme tady nějakého šikovného plugin mastra ;) co se vyzná v pluginech residence a wolrdguard? Potřeboval bych aby celý svět byl pod jednou velkou residencí a nikdo (krom adminů) nemohl stavět ani bourat. Do té doby dokud by si nevytvořil v té velké residenci svojí malou residenci a v té by mohl bourat a stavět, ale nikde jinde by nic takového nemohl jen u sebe v té malé residenci. Jde to tak nějak udělat?

Předem díky, a pokud by tu někdo takový byl kdo by mi pomohl má u mě jedno velké K+ :)

TheLaoming
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Residence

#2 Příspěvekod TheLaoming » 13 pro 2016, 00:47

Tak teoreticky když si vytvoříš svět a máš na serveru worldguard, vytvoří ti to automaticky region "__global__". V tom regionu pak stačí nastavit /rg flag __global__ build deny , což zakáže všem stavět...no další subregiony lze vytvářet uvnitř toho globálního a to pak funguje tak jak bys potřeboval a každý region by měl jiné flagy. Nevýhodou je, že worldguard je určený řekl bych že pro adminy, regiony smí vytvářet jen admini, nebo sem nato nenašel permise no.

U residencí bohužel nevím, zda jde vytvořit nějaká , ve které si hráči můžou klidně vytvořit vlastní. :)
AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER
My
Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Hanakocz » 13 pro 2016, 00:53

Míchat ty dva pluginy moc dobře nejde, bo global region z WG je sice cool, ale v resce bude platit zcela to samé, WG se s tím nepáře a nějaké resky ho nezajímají. Musí se to udělat čistě přes rezidence.

Ty by měly mít v configu nějaké default flagy, ty by měly být pro zóny bez rezidencí, tam pak stačí zadt potřebné zákazy.
PS: Nespléct si to s default flagy pro novou resku, ty tam jsou taky, a nejspíš hned vedle!
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Petrmastny

#4 Příspěvekod Petrmastny » 13 pro 2016, 12:47

Takže bych to měl nějak rozjet přes residenci?

Jo_Do
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Jo_Do » 14 pro 2016, 11:34

Essentials Antibuild by to aspoň myslím měl umět, ale nemám s tím bližší zkušenosti, jen vím, že když jsem si ho jednou nahodil, nemohl jsem bez permisí ubourat ani blok na celém světě.
Jinak už se tu před časem probíralo, že plugin Residence, má v sobě nějaký druh ochrany světa, chtělo by to prolézt jeho config a podívat se.

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod marty_ » 14 pro 2016, 23:14

jde to.... v residenci
sem mel v configu residence nastaveno defaultne build a destroy false a tak sem globalne zakazal vsem hracum staveni...
mnoa az si hraci pronajali preddefinovane resky tak v nich mohli delat vse :-)
(v tvem pripade po vytvoreni vlastnich residenci hracemi)
ja to mel v economy serveru takto udelane a slapalo to jak vino...
jenze bohuzel hrace moc economy nebralo ackoliv bylo promakane do detailu, tak uz ho nemam :(
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Petrmastny

#7 Příspěvekod Petrmastny » 29 pro 2016, 03:46

marty_ takže když v congifu nastavim aby nikdo nemohl po tom daném světě stavět a když si vytvoří resku tak mu to půjde?

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod marty_ » 29 pro 2016, 08:28

ano presne jak rikas
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“