BaseBuilder 7.3 by ?.! MspoR (Free!)

Pokec o čemkoliv ostatním
MspoR

BaseBuilder 7.3 by ?.! MspoR (Free!)

#1 Příspěvekod MspoR » 25 lis 2016, 17:10

Server: momentálně nemám

Zdravím dámy a pánové. Plno lidí hledá kvalitní BaseBuilder. A je to vůbec možné sehnat BaseBuilder bez jediného bugu ? U mně ano.
Doufám, že všichni z vás ho budou používat ve prospěch hráčů, portálu a tak dále.

Co můžete očekávat ? Všechny nové věci a funkce aktuální: Zariche + Schopnosti(+10% hp atd.), Item Ztracených Duší(vlastník tohoto legendárního předmětu má zdarma dvě vylepšení zcela zdarma, a to: Recoil a Bitevní helma!), Aura - dodává glow, Nový systém padání předmětů + všechny itemy a levely(Mezi nejnovější itemy patří například Mutace, Bez Otřesu a mnohem více!), Kill Effekt(Efekt obrazovky... ani tento systém neblbne, funguje zcela v pořádku), regenerace+uzdravování funkční a mnohem více!

Užívejte si mód, pište názory,návrhy a vše co chcete! Pokud budou dobré ohlasy, budu nadále dělat aktualizace tohoto módu pro toto fórum.

Potřebný include zde: http://leteckaposta.cz/870386767

Velké díky mne, ?.! MspoRovi.
Přílohy
grab_offi.sma
Grab + Grab menu na JailBreak server!
(16 KiB) Staženo 230 x
amx_destroy_unban.sma
K tomu dodávám i mojí verzi dávno ztraceného původně nefunkčního amx_destroy. Nyní v mé verzi funkční + lze dát i něco jako unban.
(10.88 KiB) Staženo 200 x
basebuilder_mspor.sma
(259.76 KiB) Staženo 277 x

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: BaseBuilder 7.3 by ?.! MspoR (Free!)

#2 Příspěvekod Teiichi » 25 lis 2016, 18:50

1. Sem to nepatří.
2. Nevidím v tom nic extra super.
3. Stále je to jen upravený bugs plugin z netu a ty bugy tam pravděpodobně budou stále.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

MspoR

#3 Příspěvekod MspoR » 26 lis 2016, 03:37

Zajímavé. Sám jseš upravený mod z netu.

Teiichi
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Teiichi » 26 lis 2016, 13:04

Ale když něco potřebuješ, tak jsem ti dobrý, že? :D
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

joker
Věk: 29

#5 Příspěvekod joker » 26 lis 2016, 15:19

MspoR ban na amxmode, tak teraz oxiduje tu :mrgreen:
ChatbanSystém (CS 1.6): https://github.com/Kalendarky/chatban/releases
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Menežéris.

MspoR

#6 Příspěvekod MspoR » 26 lis 2016, 16:27

Teiichi píše:Ale když něco potřebuješ, tak jsem ti dobrý, že? :D :mrgreen:

O nic sem se tě neprosil hele...

joker píše:3. Stále je to jen upravený bugs plugin z netu a ty bugy tam pravděpodobně budou stále. :mrgreen:

A jak jsem psal, že je vše odbugované, proč sem teda píšeš že to bude pravděpodobně zabugované, když si to nevyzkoušel ani ses nepodival na SMA.

joker píše:MspoR ban na amxmode, tak teraz oxiduje tu :mrgreen:

Narozdíl od tebe přispívám komunitě. Hele, nevim co tě to zajímá. Máš tu zdarma pluginy, tak drž pec. Nechápu co ti je po tom. Ale laskavě nepiš, pokud nemáš čím přispět.
Naposledy upravil(a) MspoR dne 26 lis 2016, 16:31, celkem upraveno 1 x.

Teiichi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Teiichi » 26 lis 2016, 16:29

MspoR píše:O nic sem se tě neprosil hele...

Asi nevíš kdo jsem, viď? :D
Možná by jsi to věděl, kdyby jsi nebyl 45 dní offline na steamu :D

joker

#8 Příspěvekod joker » 26 lis 2016, 16:38

MspoR píše:
Teiichi píše:Ale když něco potřebuješ, tak jsem ti dobrý, že? :D :mrgreen:

O nic sem se tě neprosil hele...

joker píše:3. Stále je to jen upravený bugs plugin z netu a ty bugy tam pravděpodobně budou stále. :mrgreen:

A jak jsem psal, že je vše odbugované, proč sem teda píšeš že to bude pravděpodobně zabugované, když si to nevyzkoušel ani ses nepodival na SMA.

Narozdíl od tebe přispívám komunitě. Hele, nevim co tě to zajímá. Máš tu zdarma pluginy, tak drž pec. Nechápu co ti je po tom. Ale laskavě nepiš, pokud nemáš čím přispět.

Prispievaš komunite ? Ako, ukradeš plugin, zveréjniš, a prepíšeš autora, to si nám teda prispel :D:D
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Menežéris.

TheLaoming
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod TheLaoming » 26 lis 2016, 23:17

Tak tak..

Jak už jednou uděláš tohle http://www.amxmodx.cz/viewtopic.php?f=67&t=7931 tak tohle děláš stále :D. Proto to SMA ani radši nekoukám. Já jsem tohle v živote neudělal a každý plugin si dělám od začátku, nebo upravuju a zkrátka nechám autora na pokoji pokud jim nejsem od základu.

Na druhou stranu, určitě to někdo využije a taky si tam přepíše autora a tím podporuješ již skoro chcíplou komunitu mladých pawnerů, bravo :D.
AMXMODX PAWNER, FORMER MAPER
My
Steam acc. a lot of lost years in my life lol
Discord: ^TheLaoming#6969
Obrázek

Obrázek
Obrázek

joker

#10 Příspěvekod joker » 26 lis 2016, 23:54

Tak tak..

Jak už jednou uděláš tohle http://www.amxmodx.cz/viewtopic.php?f=67&t=7931 tak tohle děláš stále :D. Proto to SMA ani radši nekoukám. Já jsem tohle v živote neudělal a každý plugin si dělám od začátku, nebo upravuju a zkrátka nechám autora na pokoji pokud jim nejsem od základu.

Na druhou stranu, určitě to někdo využije a taky si tam přepíše autora a tím podporuješ již skoro chcíplou komunitu mladých pawnerů, bravo :D.[/quote]

Sa navážaj do pána pawnera. Naser ho, a ukradne ti pluginy ! A prepíše autora :P

Menežéris.

Zpět na „Off topic“