Server : 82.208.17.25:27741
Dobry den server mi padol uz 3 krat neviem preco ale vzdy ked som zapojil z IC2 advanced miner tak mi to padlo jedine zeby to bol aj world anchor ktory je pritom, ked som mal normal mod tak ten miner fungoval OK ako som server reinstaloval a dal som tam expert tak mi to robi toto nechapem dovod?
Problem so serverom/modom?
- Aishak
Re: Problem so serverom/modom?
Jenom ti sem přidám ten log co jsi mi psal do SZ, jinak by ti asi nikdo nepomohl.
Spoiler: zobrazit
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
Mód immersiveengineering je vadný.
-
No a oprava? ked mi to normalne islo cca 20dni a az teraz sa to zacalo s*at ???
Keby ze viem co mi to presne robi ktora vec tak ju nebudem pouzivat ale toto ma stve, preinstalovanie modpacku moze pomoct alebo sa to bude opakovat? FTB infinity evolved, niekto to nezazil taky problem???
Keby ze viem co mi to presne robi ktora vec tak ju nebudem pouzivat ale toto ma stve, preinstalovanie modpacku moze pomoct alebo sa to bude opakovat? FTB infinity evolved, niekto to nezazil taky problem???
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Dodej sem tento soubor:
/crash-reports/crash-2016-11-14_15.01.53-server.txt
Nejspíš budeš potřebovat editovat mapu, aby ses zbavil nějakého bloku z toho IE.
Všeobecně bys ale měl chtít opravu po autorech modpacku. Nicméně existuje možnost, že server půjde opravit, ale bez toho plného crash logu ne.
/crash-reports/crash-2016-11-14_15.01.53-server.txt
Nejspíš budeš potřebovat editovat mapu, aby ses zbavil nějakého bloku z toho IE.
Všeobecně bys ale měl chtít opravu po autorech modpacku. Nicméně existuje možnost, že server půjde opravit, ale bez toho plného crash logu ne.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
Môžete to uzamknúť, reinštaloval som server kedže nikomu okrem mňa to nerobí.
Ďakujem
Ďakujem