Název

Pokec o čemkoliv ostatním
Weizen
Kontaktovat uživatele:

Název

#1 Příspěvekod Weizen » 13 lis 2016, 22:16

Ahoj :D
Nemáte někdo osvědčenou radu jak vymyslet dobrý a chytlavý název serveru? (Minecraft server):D
Moc tam nechci Craft :D Upozorňuji předem ale i tak to sem pište třeba to bude dobrý.

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Název

#2 Příspěvekod Teiichi » 13 lis 2016, 22:33

Myslím si, že názvy které mají něco společného s danou hrou jsou totálně na prd.
Nebo taky např. "gaming" :D
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Weizen » 13 lis 2016, 22:46

No právě :D Všichni mají to stejné... Craft,Game,Mania :D
A jelikož já jsem totální antitalent na to vymyslet název.
Tak píšu sem :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 13 lis 2016, 23:25

Já jsem začal od tohohle měsíce používat název You Can Do What Ever You Want Here a mám zatím dobrou zkušenost. Základní FH instalace serveru a přesto tam 3 lidi odehráli už od začátku měsíce přes 50 hodin času. :)

Btw, kdyby někdo měl chvíli čas, možná by mi mohl říct, co tam ty lidi dělají. :D

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod izyy » 13 lis 2016, 23:26

Tvojej žiadosti vyhovuje Mine Server keď tam nechceš mať craft :D Tak čo ti poviem, existujú firmy ktoré sa zaoberajú vymýšlaním názvov, sloganov, lôg, .. Pretože ano vymyslieť ten správny názov netrvá 5 minút ;) V každom prípade pýtať sa takto verejne nie je veľmi múdre, pretože práve v tom momente je tu ešte minimálne 1 ďalšia osoba ktorá hľadá vhodný názov pre svoj portál/server.

Ja osobne mám skúsenosti aj s tým, že jeden z klientov si vytvoril portál s názvom *názov.cz asi hodinu po tom čo čítal našu publikáciu kde bola na odpredaj doména *názov.eu .. :D

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 14 lis 2016, 00:21

izyy píše:Ja osobne mám skúsenosti aj s tým, že jeden z klientov si vytvoril portál s názvom *názov.cz asi hodinu po tom čo čítal našu publikáciu kde bola na odpredaj doména *názov.eu .. :D
Souhlasím, mohu se přidat. Pořídil jsem si KF2 servery a všechny mají v názvu KF2.eu. Původně jsem to nemyslel jako doménu, jenom jako že se jedná o KF2 servery v EU, protože mi to přišlo lepší než klasické [EU] KF2.
No a asi za týden jsem koukal a v té době volná doména kf2.eu zaregistrovaná a borec mi jí prej prodá za 100€. Tak jsem mu pěkně vysvětlil že děkuji, ale nechci, protože to co mám v názvu serverů není doména, ale určení zeměpisné lokace. :D

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Weizen » 14 lis 2016, 00:49

No souhlasím, že není moudré se ptat takhle veřejně já doufam v to že když to tu furt kontroluji tak budu první kdo zakoupí doménu :D k tomu názvu nemám problém ně co vymyslet spíš jsem na hrozně vybíravej :D mám už 6 dmén, protože si prostě neumim vybrat a u toho zůstat:D nedávno jsem převzal terraland.eu a taky mi to nevydrželo dlouho prostě v tom necítim ten dobrý kořen :DD

-- 14 lis 2016, 00:21 --

Netušim proč, ale zvolil jsem teda PlayButton.cz :D tak snad mi to vydrží

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Hanakocz » 14 lis 2016, 02:54

Nej je vymyslet zaměření a podle toho získat název serveru. Třeba když se koukneš na moje Industry - unikátní název a hadej, co se na něm děje.. lidi staví továrny.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Weizen » 14 lis 2016, 09:12

Nojo ale kdyz mam klasiku co mam vymyslet :D KlasikaServer.cz?:D

-- 14 lis 2016, 10:15 --

Tak teda Furien.cz :D

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Hanakocz » 14 lis 2016, 19:35

Klasiku? Co třeba NudnáVanilla.cz ?
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Off topic“