posmrtný inventář

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Mo00mi
Věk: 26

posmrtný inventář

#1 Příspěvekod Mo00mi » 12 lis 2016, 03:34

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jak nastavit (třeba VIP hráčům), aby při úmrtí jim zůstal inventář?
- nejlépe bez použití pluginů na to (jestli to bez toho nepůjde, tak nevadí, plugin navíc mě nezabije)

Sice to umím nastavit, ale ne pro skupiny hráčů, umím to nastavit jen pro různé světy,.. :/
je to docela fajn, ale lepší je ta možnost, že by to měli jen vip hráči
Obrázek

TopCz
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: posmrtný inventář

#2 Příspěvekod TopCz » 12 lis 2016, 05:51

Záleží co máš ma serveru za pluginy každopádně myslím si že tohle essentials neumí takže můžeš použít například
https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/keep-inventory/
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Hanakocz » 12 lis 2016, 12:43

Aby to měli jen vip hráči je v přímém rozporu s hratelností, férovostí a licencí MC. Takové věci snižují hodnotu serveru.

Pokud za to chceš tržit peníze, udělej to formou "někdo platí, všichni mají" - např kdokoliv koupí za 50kč tento balíček a na třeba 24 hodin to je dostupné všem na serveru.

Výhody pak jsou jasné - už daný postup umíš, kdy nastavit to všem je hračka. Odnastavit taktéž. Další výhoda je ta, že i neplatiči budou na tvém serveru rádi a budou si vážit platících, kteří jim vlastně pomáhají se hrou. A třeba je to přiměje taky přispět na oplátku. Hra bude pro všechny mít stejné podmínky a ty dokonce pak budeš mít legálně vedený server. (Oproti tebou chtěné aplikaci, za kterou Mojang servery blokuje)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Mo00mi
Věk: 26

#4 Příspěvekod Mo00mi » 12 lis 2016, 13:24

Díky za varování, mě to teď vůbec nenapadlo, že je to v rozporu s euly,..
I když se asi mojang nezaměřuje na malé servery, tak to ale nechci riskovat =D
Obrázek

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Hanakocz » 12 lis 2016, 17:44

Nu, ten seznam zablokovaných se neustále rozrůstá. Sice reálně nic nehrozí, ale o to nejde. Jde o to, že hromadné balíčky pro celý server jsou mnohem lepší. Jsou to takové eventy, co si pouštějí hráči sami a pokud je to pro všechny, tak se tím může při správném nastavení zvýšit návštěvnost. Budou tam rádi hrát i lidi, co nechtějí platit. A časem zjistí, že server stojí za to, aby mu něco poslali. To by mělo být tvým cílem, nikoliv prodávat výhody.

Je to rozdíl mezi fanouškovským přístupem a mezi pouhou snahou je zkásnout. Ten první si zvládne vyrobit zdravou komunitu a pak je to plně o něčem jiném.

Ta nejvyšší hodnota, co hráčům za jejich peníze můžeš dát, je ta, že mohou hrát na tvém super serveru. Pokud oni to tak vnímají a ty také, pak se server vždy uživí, dokud to tak bude. A ještě si všichni odnesou nezaměnitelný zážitek, o který jde hlavně.

...A že to bude i legální? To je jen bonus. Mojang si nevymyslel žádné blbosti.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Weizen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Weizen » 17 lis 2016, 13:23

Mojang si neuvědomuje jak drahé ty servery jsou :D

Hanakocz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Hanakocz » 17 lis 2016, 14:13

Ne, je to jen o přístupu. Servery si hráči zvládnou platit sami, pokud na nich chtějí hrát. Tedy aspoň ti uvědomělí, to i přispějí vždy . Tedy pokud server stojí za to. Pokud ne, tak nemá smysl hp platit.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“