Tu su obrázky
Výkon PC
- Ju3eN
- Věk: 22
Výkon PC
Ahoj, mám problém. Niečo mi žere výkon počítača. Mám taký pocit že to je BosssedP lebo nejde ani vypnúť a nemôžem ho nikde nájsť ani na google aby som ho odstránil. Procesor aj Pamäť mám veľmi vysoko , a nemám skoro nič zapnuté, a keď mam uspatý počítač tak raz za čas hoci je zavretý a mam zakázané akékoľvek Updaty a Aktualizácie tak na NTB bliká kontrolka na HardDisk, čiže niečo robí.
Tu su obrázky

Tu su obrázky
- Aishak
Re: Výkon PC
Je to služba a ta myslím nejde vypnout ze správce úloh. Nevím k čemu slouží. Případně si zkus najít "Služby" a tam to vypnout. Pak restart PC -> znovu zkontrolovat. Dále se podívej co se děje při zpuštění PC v případě, že po restartu služba opět poběží.
- Ju3eN
Ta služba sa nedá vypnúť. Píše mi to že mi bol zamietnutý prístup. A v popisu je že je to Protect Service
- Aishak
Všiml jsem si. Google mi to taky ani nenašel, takže to asi bude něco nového. Víš zhruba jak dlouho ti to dělá? Co si v poslední době instaloval?
-- 10 lis 2016, 11:53 --
Co jsem tedy ještě našel. Jedná se nejspíše o nějaký malware.
Mrkni na tohle "C:\DosDevices\pipe\pipe\net\NtControlPipe10" a dále do registrů "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\ServiceCurrent"
-- 10 lis 2016, 11:57 --
Ještě se mrkni, zda nemáš v PC nainstalovaný program (prohlížeč) jménem "Ghokswa". Pokud ano tak smaž.
-- 10 lis 2016, 11:53 --
Co jsem tedy ještě našel. Jedná se nejspíše o nějaký malware.
Mrkni na tohle "C:\DosDevices\pipe\pipe\net\NtControlPipe10" a dále do registrů "HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\ServiceCurrent"
-- 10 lis 2016, 11:57 --
Ještě se mrkni, zda nemáš v PC nainstalovaný program (prohlížeč) jménem "Ghokswa". Pokud ano tak smaž.
- Ju3eN
No zistil sem že Bossseed je nejaký program z programu YAC. Podarilo sa mi ho vypátrať a zmazať ale v službách mám BossseedP vždy aj keď už je v službách zastavený. Ten Ghoskwa som nenašiel, ani ServiceCurrent v HKEY. Do C:\DosDevices sa neviem ako dostať, skúšal som to aj cez cmd.exe. Mám Win 7 Ultimate, neviem či v tom už niečo také existovalo 

- Aishak
Vůbec netuším. Musel bych se podívat doma, teď jsem bohužel na Macu.
- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
- Arcas
- Věk: 26
Tady jsi chlapče na špatné adrese. Jeden radí poslední možné řešení - reinstall OS. Druhý zase netuší, že tento proces může být navázán na další a nemusí to být jediné, co ti brzdí PC.
Pokud chceš skutečnou pomoc, stav se na fóru http://Viry.cz/forum - vyškolení rádci ti zadarmo pomohou PC vyčistit od všeho, co tam nemá být a co páchá neplechu. Ví, co dělají, vše mají zálohované a nestane se, že by ti odstřelili OS. Zároveň se vyhneš pracnému reinstallu. Určitě lepší volba, než hledat pomoc na fóru herního hostingu.
Pokud chceš skutečnou pomoc, stav se na fóru http://Viry.cz/forum - vyškolení rádci ti zadarmo pomohou PC vyčistit od všeho, co tam nemá být a co páchá neplechu. Ví, co dělají, vše mají zálohované a nestane se, že by ti odstřelili OS. Zároveň se vyhneš pracnému reinstallu. Určitě lepší volba, než hledat pomoc na fóru herního hostingu.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
YAC? Taka hovadina, tiež som s tým mal problém a nevedel som si rady, operátor z esetu mi to vtedy tiež cca 20 minút odstraňoval z pc za pomoci iného programu pretože tam bolo očividne viacero skrytých programov a navzájom sa kryli..
- Aishak
Mám asi lepší otázku? Jak se vám ty viry vůbec dostanou do PC? Já mám PC XX let, běžím na Windows a nikdy nic
Teď poslední PC co mám 3 roky bez reinstalace, pořád běhá jako hodinky. Žádné lagy, žádné viry, prostě na pohodu. A lidi kolem mě X krát do roka reinstall OS kvůli virům a dalším sračkám? Já to prostě nechápu a chtěl bych to od někoho vysvětlit.
Bezhlavá instalace "freeware" programů? Klikání na srač**? Otevírání něčeho o čem nevíte co to je? Nebo jak?

Bezhlavá instalace "freeware" programů? Klikání na srač**? Otevírání něčeho o čem nevíte co to je? Nebo jak?