[PŘÍJÍMÁM] Zakázky na skripty

Pokec o čemkoliv ostatním
Lupe
Věk: 24

[PŘÍJÍMÁM] Zakázky na skripty

#1 Příspěvekod Lupe » 04 říj 2016, 17:29

Zdravím. Přijímám zakázky na skripty :)
Nejedná se o javu
O co se může jednat? (+příklady)
Spoiler: zobrazit
- Manipulace s inventáři (např. automatické ukládání inventářů, zůstávání inventářů, smazání inventáře, odlišný inventář pro každý svět )
- Minihra
- Dropy (vlastní dropy, více dropů, smazání některých dropů, pravidelné zabíjení druhů moba, zabránění spawnu moba, mob nedává damage, mob je nesmrtelný..)
- Změna mobů (spawn mobů v brnku, šance na drop brnka, který má mob, nesmrtelnost moba, změna HP moba, nesmrtelnost..)
- Logování do složek v FTP (příkazy, soukromé zprávy, chat..)
- Manipulace s bloky určitého druhu (například ostranění dia ore, přidání dia ore, zmenšení nebo zvětšení šance na generování, změnit veškerý dia ore na bedrock, atd.)
- Manipulace s hráči (Např. hráč nedostane určitý damage, pokud má určitou permissi, hráč má přes příkaz šanci vyhrát nějakou věc, particle efekty pod hráčem, pokud má permissi, hráč odolný proti damage od jiných hráčů, vytvoření něčeho, jako je "batoh", kick hráče při nějaké akci)
- Manipulace s chatem (fake seznam pluginů, smrtící hlášky...)
- Ochrana (jednoduchý anticheat, antispam, blokace vulgarit)
- Statistiky
- vlastní ekonomika
- Vlastní auth systém - Authme ve skriptu prostě
POKUD MÁTE JINÉ PŘÁNÍ, NEVÁHEJTE SE OZVAT, ŘEKNU VÁM, ZDA JE TO MOŽNÉ

Ceny
Ceny se pohybují v rozmezí 10ti až 200kč, záleží na složitosti
Platba může být provedena paypalem, bankovním převodem či smskou

Podmínky
- Je potřeba mít váš skype, facebook nebo musíte používat teamspeak
- Peníze jsou vždy první. V případě, že nejste ochotní zaplatit předem vše, zaplatíte první půlku a druhou půlku po výrobě skriptu
- Je potřeba komunikace obou stran
- Nesmíte mít pověst podvodníka
- člověk musí být schopný si dát na server skript, případně potřebné addony
- Tyto akce jsou jednorázové, neudělám vám PluginMastera.

Proč já? Něco o mě
Ahoj, jmenuju se Míša, přezdívkou Lupe. Bydlím v malém městečku v Ústeckém kraji. Je mi 15 let, narodila jsem se v Teplicích, dne 30.1 2001. Již jsem měla asi 9 serverů, na stovkách jsem různými způsoby pomáhala. Vyzkoušela jsem si i moderátorství fora na jiném hostingu po dobu 8mi měsíců. Servery hostuju již od 11ti let, od 12ti let se zajímám o pluginy, od 14ti let se o skripty. Chodím na střední průmyslovou školu v Teplicích, do prváku maturitního oboru Informační Technologie. Umím s wordpressem, joomlou, instalovat fora přes simplemachines, zvládám html, pracovat s databázemi, nastavit teamspeak server. Ale moje největší schopnost je plugin Skript. Ráda bych se naučila do budoucna php, javascript, css a c++
Pro podrobné info se stačí domluvit :)

Ukázky práce
Můj nejúspěšnější skript na ochranu -> ChatGui
Potřebuješ si rychle změnit vlastnosti moba? MobEdit

neváhejte se ozvat buď sem, nebo do soukromé zprávy.
Díky moc
Jsem holka, je mi 15let a jsem na Spigotu :)
Přijímám zakázky na pluginy!

Arcas
Věk: 26

Re: [PŘÍJÍMÁM] Zakázky na skripty

#2 Příspěvekod Arcas » 04 říj 2016, 18:11

Jinými slovy nabízíš plugin, který je psán ve skriptu, tudíž neumí věci jako je multi-threading a více vytěžuje server? Super. Za to se vyplatí si zaplatit!
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod NEZNAMY » 04 říj 2016, 18:17

Arcas, to skript ani neumožňuje vytvárať vlákna ?

Arcas

#4 Příspěvekod Arcas » 04 říj 2016, 18:18

Mám pocit, že na to je potřeba další addon. A na MySQL potřebuješ další addon. A na ... potřebuješ další addon. Takže ve finále kvůli jedné minihře máš 6 pluginů. A to se vyplatí! :D
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod NEZNAMY » 04 říj 2016, 20:18

To je ešte nič, bol tu jeden annihilation čo potreboval 15 alebo tak

Jediah
Věk: 23

#6 Příspěvekod Jediah » 04 říj 2016, 20:52

Och, Lupe. Normálne si ma pobavila. Zas sem chodíš so skriptom? To si sa nič nové nenaučila? Tu už ale pravdivé príspevky mazať nemôžeš.. A niesu tu naivné deti :) Takže ti radím aby si sa zbalila, tu nieje nič pre teba.
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.

nejento
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod nejento » 04 říj 2016, 21:39

Houfy blbců budou bučet… Nemáte-li zájem, není potřeba se vysmívat nebo zesměšňovat. Stačí napsat fakt naprosto v klidu a normálně.

Téma zamykám. Pokud by měl někdo zájem o tuto službu, napište přímo soukromou zprávu tvůrci.

//LOCK
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

Zpět na „Off topic“