AntiCheat

Pokec o čemkoliv ostatním
Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: AntiCheat

#11 Příspěvekod Hanakocz » 28 zář 2016, 04:45

Vzdát nevzdat....lepší je vždy nevzdat. Ale prostě pokud máš AC jen sever-side, tak spoléháš na to, co ti přichází za pakety. Co ti klient posílá. Ale pokud budeš mít pořádně napsaný klient, tak ti bude posílat takové informace, jaké očekáváš a nepoznáš to. Ať bude mít v klientu cokoliv, tak ty nepoznáš, co tam má, pokud to bude navenek komunikovat stejně. Nepoznáš, zda si nevyměnil textury a nemá je průhledné (pokud jako blb nečumí do stěn, že..), stejně tak nepoznáš spoustu dalších věcí. Něco jistě poznat jde, ale pak ti přibude robustní část, která to bude všechno ověřovat. Nepoznáš, zda se nepohl špatně, pokud si to nenasimujuleš...atd. Tedy pokud nemáš mod v daném klientovi, který by náležitě práskal na server.

Spousta věcí jde ovšem zvládnout i s ingame věcmi, třeba antifly se dá udělat pomocí scoreboardu. stat.flyOneCm , máš NBT tag, zda je hráč na zemi, atd. Na serveru bez jetpacků by toho fakt lidi mo neměli nalítat...atd atd. Máš prostředky, co ti již dnes zvládají ukládat a počítat spoustu informací, ten scoreboard umí spoustu věcí, NBT ještě o to víc. Přečíst polohu v čase A, přečíst v čase A+1 tick, poměřit vzdálenost, vypočítat rychlost, šup, máš něco proti moc rychlým hráčům.....atd. Ale musíš dávat bacha, ladit není legrace. Co se pak stane, když hodí ender perlu? Nechceš takovému dát ban atd.

Dle mne zásadní je ta prevence, ta tě stojí nejméně úsilí. Jen musíš zajistit jednu důležitou věc - že fyzická osoba, které dáš ban, se už nikdy nevrátí. A to jde docílit jedním způsobem, že nebude mít jak. Oni to rychle zjistí, pak si to ti další rozmyslí. Nebo časem dojdou subjekty, které by to mohly chtít zkusit.

PS: pokud bys chtěl klient anticheat pro Forge, nemuselo by to být nijak těžké ani komplikované, pár řádků kódu. ALE. musíš ho nějak do klientů dostat, což může být pro vanilla server dejme tomu problém.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Ju3eN
Věk: 22

#12 Příspěvekod Ju3eN » 28 zář 2016, 05:57

Čo k tomu dodať- bude to ťažké ale dotoho NEZNAMY.

NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvekod NEZNAMY » 28 zář 2016, 09:52

Klientový anticheat hráčom do PC nedostanem takže jedine serverový. Hanako áno, enderperly budú v pohode.. ešte by som mal spomenúť, že to neplánujem robiť pre MC 1.5.2

TenWenca

#14 Příspěvekod TenWenca » 28 zář 2016, 18:05

Já si myslím, že by to mohlo být použitelné, měl jsem možnost otestovat hrubou verzi (opravdu jen základ). Samozřejmě, že klientový AC by byl lepší, ale jak psal NEZNAMY to k lidem nedostane.
Každopádně zatím se mi tento projekt líbí, fungovat to fungovalo a věřím, že přibude ještě spoustu úprav, které to posunou na úplně jiný level.

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod NEZNAMY » 28 zář 2016, 19:09

Už mám zablokovaných cca 10 hackov, ak by niekto chcel, môže to otestovať (či sa to nedá obísť / či to nechytá nevinných hráčov). Jedna z prvých verzií tak moc od toho nečakajte.

TheAmazingCave

#16 Příspěvekod TheAmazingCave » 28 zář 2016, 19:26

možno by si to nejakým spôsobom hráčom do klienta dostal, vytvoriť inštalačku napríklad na texturepack, že im to automaticky nainštaluje ten texture pack, a popri inštalovaný toho texture, by si mu do klienta prihodil aj AC, sice by to bolo na spôsob nejakého červa, spywaru :P
Obrázek

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvekod NEZNAMY » 28 zář 2016, 19:28

Klientový AC nemá zmysel si myslím. Robím serverový, ak niekto "preferuje" klientový nech si ho spraví sám.

TheAmazingCave

#18 Příspěvekod TheAmazingCave » 28 zář 2016, 19:38

kľudne mi to potom pošli, otestujem a napíš mi zoznam hackov ktorym to zabranuje :)
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Hanakocz » 28 zář 2016, 19:56

Spíš byste si měli udělat testovací server a tam to mít a zkoušet, abyste to při vývoji měli hned na očích, výpisy z konzole atd.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvekod NEZNAMY » 28 zář 2016, 19:57

hanako.. mám localhost, na ktorom som dal rádovo stovky reloadov.. teraz chcem aby to skúšali tí, čo to neprogramovali, pretože budú mať vždy iné nápady ako to obísť ako ja.

Zpět na „Off topic“