Problém internetu | [SPĚCHÁ!]
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Problém internetu | [SPĚCHÁ!]
Zdar, již včera mi nešel putty a winscp dobře, to jsem vyřešil restartem routeru a fungovalo to tedy až do dnešního rána.. Kdy jsem ty programy chtěl zapnout a nepřipojil jsem se. Včera jsem to s jedním řešil poradil restartouvat router včera to tedy pomohlo, dnes jsem to vytáhl ze zásuvky a za chvilku zapojil restartoval router nefunguje to... Obávám se aby se časem nedostalo i na minecraft a operu.. Nevíte čím to bude způsobeno že to takhle blbne? Restartoval jsem i počítat Xkrát nic, přepojoval jsem si kabel na wifi nebo wifi na kabel furt to dělá.. Fakt nevím co s tím.. Prosím nějaké rady díky..
Naposledy upravil(a) pitilon@seznam.cz dne 01 říj 2016, 11:23, celkem upraveno 1 x.

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém internetu
Připoj internet přímo bez routeru do tvého PC. Funguje? Je problém v routeru. Nevím jak dlouho ho máš, ale já měl třeba nějakej levnej DLink a asi po pěti letech prostě začal odcházet, musel se často restartovat a podobně, prostě levnej a když běží 24/7, tak se to dalo čekat. Pokud nefunguje ani přímo, tak kontaktuj poskytovatele internetu.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jak to myslíš? A router je starý max. 2 roky

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Prostě ten kabel co dáváš do routeru si píchni rovnou do PC, abys to vyzkoušel bez routeru.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Arcas
- Věk: 27
Rozumný poskytovatel ma ochranu pres MAC, takže hp to napřímo do PC nepustí.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Neuviedol akým typom je pripojený na poskytovateľa, môže to byť optika, DSL, GSM, .. V tomto prípade žiadny kábel ktorý "pichá" do routru do PC zrejme nemá kam strčiť. Pri tých programoch napr. winscp môže byť otázne, či nebol problém skôr na druhej strane - u serveru s ktorým si sa spájal, ak mám problém s pripojením tak mám problém s pripojením a nie konkrétnym programom využívajúcim konkrétny protokol.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
izzy ne, včera to ten s kým jsem to řešil zkusil a šlo mu to..
jinak nějaké údaje co mi to píše:
Adresa IPv4: 192.168.*.***
Výrobce: Broadcom Corporation
Popis: Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Verze ovladače: 15.6.1.3
Fyzická adresa (MAC): 88-AE-1D-A5-85-A8
(kabelové připojení)
jinak nějaké údaje co mi to píše:
Adresa IPv4: 192.168.*.***
Výrobce: Broadcom Corporation
Popis: Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Verze ovladače: 15.6.1.3
Fyzická adresa (MAC): 88-AE-1D-A5-85-A8
(kabelové připojení)
Naposledy upravil(a) pitilon@seznam.cz dne 28 zář 2016, 15:15, celkem upraveno 1 x.

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Vyhoď to z okna, to od problémů pomůže vždy.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Hanakocz pokud mi dáš peníze na new notebook beru
+ když zaplatíš okno nebo to mám vyhodit z otevřeného okna? Ale i tak se tomu asi moc nestane když je to výška max. 3,5m

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím. Rozumný poskytovatel tohle nedělá jednak z toho důvodu, že mu může být úplně jedno, co já si s tím udělám a za druhé, protože ví, že změnit MAC adresu je otázkou pár minut.Arcas píše:Rozumný poskytovatel ma ochranu pres MAC, takže hp to napřímo do PC nepustí.