AntiCheat

Pokec o čemkoliv ostatním
NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

AntiCheat

#1 Příspěvekod NEZNAMY » 27 zář 2016, 17:36

Zdar ľudia, nedávno som pozeral na spigote nejaké tie anticheaty a všetky majú zlé hodnotenia, tak som sa rozhodol urobiť svoj. Mali by ste o to záujem ? Jedná sa o testovanie (zo začiatku), nachádzanie chýb, nedostatkov atď, neskôr aj používanie na vašich serveroch. Nenávisť serverov je vysoká, ale v tomto sme všetci asi rovnakí a rovnako tomu chceme zabrániť.

Zoznam aktuálne blokovaných hackov:
Spoiler: zobrazit
- AutoSign
- BoatFly
- ChestSteal
- CMD-Block
- CrashItem
- FastBow
- FastLadder
- FastPlace
- FlyHack
- HighJump
- InstantUse
- Jesus
- JetPack
- Kill aura
- KillerPotion
- MultiAura
- NoWeb
- Nuker
- Reach
- SpeedHack
- TrollPotion

Ak by sa plugin náhodou niekomu páčil a nutne ho potreboval, môže mi napísať.
Naposledy upravil(a) NEZNAMY dne 11 říj 2016, 18:19, celkem upraveno 16 x.

DenOwq
Věk: 28

Re: AntiCheat

#2 Příspěvekod DenOwq » 27 zář 2016, 17:50

anticheat není jednoduchá věc, a na více musí detekovat pouze hackery, né hrače. Pokud se ti to povede naprogramovat, si milionář.
Muhahha.

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod NEZNAMY » 27 zář 2016, 17:53

DenOwq v žiadnom prípadne som nepovedal, že je to ľahké. Sám som zvedavý ako ďaleko to dotiahnem.

-- 27 zář 2016, 18:31 --

A k tomu milionárovi.. napr. tu v CZ/SK by mi za to nikto nedal ani cent, niektorí by možno ešte aj pýtali peniaze za to že si to dajú na server..

Jo_Do
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Jo_Do » 27 zář 2016, 21:06

Co jsem si stačil všimnout, je NEZNAMY překvapivě šikovný programátor, takže si myslím, že je to dobrý nápad.
Já osobně jsem už anticheat hledal, ale buď jsou abandoned, nebo placené, nebo mají negativní recenze, falešné poplachy takže sám nevím, co mám vlastně používat.
I na skyblocku se anticheat hodí, flyhackerů jsem už zabanoval hromady a co se otevřela PVP aréna, padly už i bany za killauru.

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Smexhy » 27 zář 2016, 21:22

NEZNAMY píše:Zdar ľudia, nedávno som pozeral na spigote nejaké tie anticheaty a všetky majú zlé hodnotenia, tak som sa rozhodol urobiť svoj. Mali by ste o to záujem ? Jedná sa o testovanie (zo začiatku), nachádzanie chýb, nedostatkov atď, neskôr aj používanie na vašich serveroch (zdarma). Nenávisť serverov je vysoká, ale v tomto sme všetci asi rovnakí a rovnako tomu chceme zabrániť.

Všetky nemajú zlé hodnotenia :D Taký Advanced Anti Cheat je celkom super s preracovaný, len toľko aj stojí (20€ cca). Ale myslím, že na dosť dobrej úrovni a veľmi populárny na Spigote.

Arcas

#6 Příspěvekod Arcas » 27 zář 2016, 21:56

Ačkoliv bych ho nejspíš nepoužil, musím říct - směle do toho! Zbohatnout nezbohatneš, ale získáš tím slušné zkušenosti. Pokud bude open source, rád nahlédnu, protože jde o velice komplikovanou věc.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod NEZNAMY » 27 zář 2016, 22:02

@Smexhy AAC mám, dokonca som ho kúpil keď stálen len 10£ ale sú tam velmi zlé hodnotenia a naozaj to banuje hráčov.
@Arcas vďaka, to s tým opensource ešte neviem, podľa toho ako to pôjde a tak.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Hanakocz » 27 zář 2016, 22:37

Jo, kdyby to nebyl spigot, klidně bych věděl, jak přispět. Ale do tak uzavřené a hlavně stylově jiné platformy mne jen tak něco nedostane. Je sice pravda, že u takových projektů není dobré, aby lidé viděli pod pokličku, ale zas taková výhoda to taky není, když každý druhý si umí už dneska zdroják dekompilovat....

Nejlepší anticheat by byl klientský/ i na serveru mod, jenže to byste museli mít servery, co by to zvládly. Celkově základ je jen neodposlouchávat běžné pakety, ale i ty další, od Forge klientů, od modů, atd. Nebo rovnou skenovat celý klient. Asi by to chtělo super-custom server , ale určitě by to šlo zvládnout. Jen to není na odpoledne v jednom člověku.

Ano, už tu byl anticheat, že si to má člověk nainstalovat, ale zrovna v tom případě to chce být opensource, aby lidi měli důvěru, co si instalují. A stále je tu problém, že spoustě lidí přijde pracné něco instalovat (ale nepřijde jim pracné si instalovat cheaty nebo optifine atd).....Takže vesměs stejně člověk skončí u toho, že prevence je mnohem smysluplnější, než pluginy.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

NEZNAMY
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod NEZNAMY » 27 zář 2016, 22:41

Aha.. takže ako sa mám na to výkašlať lebo to nikdy nebude dokonalé ? Správne som pochopil ?

Arcas

#10 Příspěvekod Arcas » 27 zář 2016, 23:07

Dá se udělat i dobrý server-side anticheat - všechny informace totiž přerozděluje mezi hráče server, a dá se pak kontrolovat, zda se někde neděje něco, co by nemělo. Horší je něco takového vymyslet a napsat :D
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Off topic“