Ahoj, chcem váš názor.
- Mám 2. Antivirusi Eset a Avast.
Mám Licencie, ale chcem sa spýtať aký máte názor? Eset alebo Avast podľa vás?
Antivirus názor váš
- pf99
- Věk: 25
- Ju3eN
- Věk: 22
Re: Antivirus názor váš
Já mam z Avast najlepšie skúseností. Aj keď aj ESET je dobrý ale mne sa lepšie pracuje z Avastom
- Teiichi
- Kontaktovat uživatele:
Osobně je dle mého lepší Avast.
Více zaznamenaných virů, větší virová databáze, větší free/license ochrana.
Více zaznamenaných virů, větší virová databáze, větší free/license ochrana.
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Avast mi hlási víri aj v obyčajnom obrázku.. ESET podľa nezávislých testov nikdy nemal falošnú detekciu, a je najlepšie oceňovaný. Len dodám toľko k tomu, že to, že vám niečo hlási toho viac ešte neznamená, že je to lepšie
Mne sa to skôr zdá ako nekalá praktika, neraz sa mi známy sťažoval, že mu to hlási totálne hovadiny 

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Dle mě Avast..

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Avast určite je oveľa lepší a vírusy ti odstraňuje bez problémov.
+ keď sa zaregistruješ cez email máš licenciu na rok si myslím..
+ keď sa zaregistruješ cez email máš licenciu na rok si myslím..
Nezabudni odmeňovať karmou!
- pf99
Ok, mám Avast aj Licenciu. Ale mám aj ESET mám vymazať ESET ? ( Niekedy mi napíše že Avast zablokoval ESET ako hrozbu
)

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
no eset je úžasný, chvíľu som bol na PC, ktorý ho mal a nedalo sa. Blokuje to snáď všetky stránky, nešlo mi ani to prntscr.com, hlásilo "potenciálna hrozba - zdieľanie súborov" ako wtf..
- Arcas
- Věk: 26
ESET Smart Security je jeden z nejlepších antivirů. Detekuje některé věci i s předstihem (než se vůbec objeví v databázi ostatních antivirů), nezatěžuje systém tolik, jako ostatní antiviry a nemá falešné detekce. Pokud tedy nemáš problém si za antivir připlatit, ber ESS (pozor, ne ESET Nod32 - to je v podstatě ořezaná verze). Já osobně ESS používám na více PC v rodině a ještě se mi nestalo, že by se někomu povedlo je zavirovat 
Avast taky není zlý, ale má falešné detekce a dost slušnou prodlevu mezi výskytem viru a jeho zaznamenání do DB (dva roky zpátky ESET blokoval nejnovější verze Skype viru, ale Avast si jej nevšímal cca 24 hodin...) Taktéž vytěžuje systém podstatně více, než ESS.
Závěrem je nutno dodat, že NIKDY nesmíš mít v PC dva antiviry - chovají se pak jako dva kohouti na jednom smetišti. Vzájemně si označují své truhly a své soubory za viry, snaží se přistupovat ke stejným souborům a ve finále to končím zasekaným systémem a může to vést i k průniku viru do PC.
//EDIT - Nikdy se mi nestalo, že by mi krom pár vyložené špatných stránek, kdy mi dokonce i ESET zachránil kůži (sleduješ seriál a naráz HOP - nové okno prohlížeče a načítá se nějaký web...), zablokoval ESET něco, co neměl.

Avast taky není zlý, ale má falešné detekce a dost slušnou prodlevu mezi výskytem viru a jeho zaznamenání do DB (dva roky zpátky ESET blokoval nejnovější verze Skype viru, ale Avast si jej nevšímal cca 24 hodin...) Taktéž vytěžuje systém podstatně více, než ESS.
Závěrem je nutno dodat, že NIKDY nesmíš mít v PC dva antiviry - chovají se pak jako dva kohouti na jednom smetišti. Vzájemně si označují své truhly a své soubory za viry, snaží se přistupovat ke stejným souborům a ve finále to končím zasekaným systémem a může to vést i k průniku viru do PC.
//EDIT - Nikdy se mi nestalo, že by mi krom pár vyložené špatných stránek, kdy mi dokonce i ESET zachránil kůži (sleduješ seriál a naráz HOP - nové okno prohlížeče a načítá se nějaký web...), zablokoval ESET něco, co neměl.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Ani tak nezáleží na antiviru, ale na chování uživatele. Klidně můžeš nemít žádný, pokud si náležitě dáváš pozor. Nechodíš na nespolehlivé weby, nestahuješ odnikud, co není ofiko známý zdroj, tedy žádné torrenty, žádný warez, žádné pochybné weby, atd. Neotvíráš přílohy mejlu, od lidí, co neznáš a ani od těch, kteří vědí, že nemáš antivir...atd atd.
Asi je zbytečné říkat, že to moc všechno splnit nejde, ale i tak by ses tak měl chovat. Pak je poměrně jedno, který máš, protože pokud tě antivir varuje, tak on neselhal, ale tvoje chování ano.
Pokud dobře vím, tak máš poměrně slabý počítač, Avast je docela náročný, zvlášť pokud máš (a to bys měl mít vždy) zapnuté všechny rezidenční štíty. Proto bych ti taky poradil ESET, ten by měl mít menší nároky.
Asi je zbytečné říkat, že to moc všechno splnit nejde, ale i tak by ses tak měl chovat. Pak je poměrně jedno, který máš, protože pokud tě antivir varuje, tak on neselhal, ale tvoje chování ano.
Pokud dobře vím, tak máš poměrně slabý počítač, Avast je docela náročný, zvlášť pokud máš (a to bys měl mít vždy) zapnuté všechny rezidenční štíty. Proto bych ti taky poradil ESET, ten by měl mít menší nároky.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)