Jak pridam na server modely, pluginy, zvuky a mapy?
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak pridam na server modely, pluginy, zvuky a mapy?
Modely hráčů by s tím měly jít také přepsat. Modely na serveru bych neměnil, on je potřebuje k běhu, ale hráč vidí modely, co má stáhnuté u sebe v PC.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
-
ano povedli se mi upravit 2 modely s priponou "v".
Ale u toho multimodelu kde jsou vsichni vezni v jednom mi to nejde.
Kdyz se pripojim na server, stahuju ten novy model s upravenymi texturami. Potom to ale nefunguje, model jsem stahnul, cesta je spravna, ale server to proste nebere, pouziva stale ten stary model, i kdyz uploaduje ten novy...
fix?
Ale u toho multimodelu kde jsou vsichni vezni v jednom mi to nejde.
Kdyz se pripojim na server, stahuju ten novy model s upravenymi texturami. Potom to ale nefunguje, model jsem stahnul, cesta je spravna, ale server to proste nebere, pouziva stale ten stary model, i kdyz uploaduje ten novy...
fix?

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
tak to nevím,a si se to hádá s tím JB pluginem, který také přepisuje modely. Jediná možnost je tedy přepsat cestu k modelům ve zdrojáku pluginu.
Tady máš link na plugin
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1113644
Tady máš link na plugin
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1113644
Mark Twain
Mark Twain
-
jop, tenhle plugin pouzivam 
Ale prave ze chci zmenit ten (multimodel "jbemodel), ktery je dany prave tim pluginem
Jde o to ze jsem upravil textury toho modelu, a chci aby server pouzival ten model s temi novymi texturami

Ale prave ze chci zmenit ten (multimodel "jbemodel), ktery je dany prave tim pluginem

Jde o to ze jsem upravil textury toho modelu, a chci aby server pouzival ten model s temi novymi texturami

- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
ano, stačí přepsat cestu k modelu na novou(nějakou si vymysli, třeba modelas/player/jailicek/chlapecek.mdl)
Mark Twain
Mark Twain
-
Jednou jsem prave pozmenil zdrojovy kod toho pluginu na nove cesty, ale nejak se to bugovalo.
Napsal jsem napriklad cestu: (models/jb/v_fists.mdl) a jak jsem zkompiloval a pouzil plugin + zapl server, tak jsem pri pripojeni dostal zpravu (models/b/_fists.mdl not found)
Proste to odebralo prvni pismenko cesty jb/v_fists.mdl, nechapu proc
no a potom jsem tam pred to pridal a, aby to vymazalo jenom to a. Potom mi to znova napsalo not found...
Podle me u tech jednoduchych modelu to jde prepsat (jako bknuckles, v_crowbar..) ale ten jbemodel se musi upravit asi vickrat v tom zdrojaku. Upravil jsem prave tu (precache_model funkci) a nefungovalo to...
Bylo by super kdyby ses podival do toho zdrojaku a napsal mi kde co mam upravit aby to jelo.
Tady je odkaz na ten plugin:
http://forums.alliedmods.net/attachment.php?attachmentid=63458&d=1270905321
Napsal jsem napriklad cestu: (models/jb/v_fists.mdl) a jak jsem zkompiloval a pouzil plugin + zapl server, tak jsem pri pripojeni dostal zpravu (models/b/_fists.mdl not found)
Proste to odebralo prvni pismenko cesty jb/v_fists.mdl, nechapu proc

no a potom jsem tam pred to pridal a, aby to vymazalo jenom to a. Potom mi to znova napsalo not found...
Podle me u tech jednoduchych modelu to jde prepsat (jako bknuckles, v_crowbar..) ale ten jbemodel se musi upravit asi vickrat v tom zdrojaku. Upravil jsem prave tu (precache_model funkci) a nefungovalo to...
Bylo by super kdyby ses podival do toho zdrojaku a napsal mi kde co mam upravit aby to jelo.

http://forums.alliedmods.net/attachment.php?attachmentid=63458&d=1270905321