Ďakujem všetkým ( K+ )
GPU + Výrobca
FPS
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: FPS
MC se ti zobrazuje pomocí toho Intelu. Ten vypadá na integrovanou grafiku (a obecně je Intel shit grafika), což je sice hezké pro rychlé a energeticky nenáročné zobrazování, ale na výkonnostní úrovni to dost pokulhává. Máš k tomu ještě nějakou externí grafiku? Zjisti tak, že dáš Tento Počítač -> vlastnosti -> Správce zařízení -> Grafické adaptéry.
Jak vidíš, já tam mám taky dvě. Kdysi mi jelo MC taky přes tu Intel a nestíhalo to.

Jak vidíš, já tam mám taky dvě. Kdysi mi jelo MC taky přes tu Intel a nestíhalo to.

Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- LpBahos
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
- Teiichi
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
Re: FPS
LpBahos píše:To že nemáš externí grafiku znamená, že si minecraft nezahraješ na lepší FPSka, protože integrované grafiky jsou nejhorší věc na hry. Je mi líto. Pokud máš notebook, nemáš možnost si tam externí GPU přidat, ale pokud máš pc, tak si ji můžeš dokoupit.
Do NTB můžeš přidat externí grafiku, jak jsi na to přišel?
“Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
“Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
“In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
“Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”
- TheAmazingCave