Ne - opět dojde k instalaci základních ovladačů. Tudíž jsi tam, kde jsi byl.
Jediné, co ti pomůže, je instalace ovladačů od výrobce grafické karty - AMD nebo nVidia Z JEJICH STRÁNEK, nikoliv nějakým balastem na update.
Minecraft - report file
- Arcas
- Věk: 26
Re: Minecraft - report file
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- pf99
- Věk: 25
Mám nainštalovaný Nvidia Drivers keď budem mať pre inštalovaný Windows ihneď aktualizujem. Ďakujem všetkým za pomoc môžte čakať K+
Ďakujem pekný zvyšok dňa
Ďakujem pekný zvyšok dňa
- Aishak
Tak trochu nechápu logiku "něco nejde tak přeinstaluji systém". Pokud něco nejde tak je lepší to vyřešit a zapojit u toho trochu ty kolečka co někdo má v hlavě. Upozorňuji, že formátování disku značně snižuje jeho životnost (ať už se jedná o klasický HDD nebo SSD, případně SSHD).
- pf99
Vieš, nie je to také ľahké. Ako som písal hore, potreboval som pre inštalovať Windows. Ako som preinštalovál, nainštaloval som Nvidia ale error. Napíšem celý postup, kto mi vedel pomôcť, strašne by som bol vdačny.
Takže idem štart > Vlastnosti Počítača > Správca Zariadení > Display Adapters > Vlastnosti Softvéra > Aktualizovať Ovládača > Automatický vyhľadať aktualizácie >
Nenájde mi Skúšal som aj Nvidia ale mne nejde ako zapnem "Nvidia Installer cannot continue" skúšal som aj podla videa opraviť, ale keď som zadal aj "Hardware Ids" nechce mi nájsť v Nvidia Priečinku ( myslím v poznámkovým blokom ) skúšal som asi všetko a nič. Lebo ako keby som mal ja zlý ten Ids Hardware lebo nechce mi nájsť... Ďakujem za pomoc
Bol by som rád za každú pomoc.
Thanks You!!!
Takže idem štart > Vlastnosti Počítača > Správca Zariadení > Display Adapters > Vlastnosti Softvéra > Aktualizovať Ovládača > Automatický vyhľadať aktualizácie >
Nenájde mi Skúšal som aj Nvidia ale mne nejde ako zapnem "Nvidia Installer cannot continue" skúšal som aj podla videa opraviť, ale keď som zadal aj "Hardware Ids" nechce mi nájsť v Nvidia Priečinku ( myslím v poznámkovým blokom ) skúšal som asi všetko a nič. Lebo ako keby som mal ja zlý ten Ids Hardware lebo nechce mi nájsť... Ďakujem za pomoc

Thanks You!!!
- vasikxl
Co třeba prostě nebýt línej a zajít PŘÍMO na stránku výrobce a stáhnout to odtamtud? Nezabere to pomalu ani minutu.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Proč si nestáhneš ovladače přímo na jejich stránce? http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Vyplň požadované informace, stáhni, co ti to nabídne a nainstaluj.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- pf99
@Mysteria, myslíš že som to neskúšal ? Asi 3 - krát. keď stiahnem napíše mi "Nvidia Installer cannot continue"
+ dávam vám ScreenShot mojej Grafickej karty. poradte mi čo mám stiahnuť aby som našiel
+ dávam vám ScreenShot mojej Grafickej karty. poradte mi čo mám stiahnuť aby som našiel
- Přílohy
-
- Untitled.jpg (57.82 KiB) Zobrazeno 4384 x
-
tak když máš grafiku AMD tak je docela pochopitelný že se ovladače nvidie nechtějí instalovat.
- Aishak
http://support.amd.com/en-us/download - odkaz na ovladače, hlavně si prosím vyber ty správné podle typu (na screenu ho máš vidět)
- pf99
Hľadal som ale neviem tu správnu. Môžte mi nájsť K+