Server: Fh ID
Zdravím,
Vzhledem ktomu že mám kvůli mapě world zaplněný skoro celý disk, tak jsem se rozhodl že tento svět smažu a udělám nový. V server-properties jsem to změnil na jméno toho nového světa (newworld). Ale bohužel se stalo to že to všem vymazalo inventáře, chtěl jsem se zeptat jak bych to mohl udělat.
Svět
-
Re: Svět
NEZNAMY píše:Nechaj starý svet iba zmaž region a prípadne tie level.dat aby sa urobil iný svet
Jak by mi tohle mohlo pomoc ? Já potŕebuju že když předělám server-properties, místo "world" tam dám "newworld" Aby hráčům zůůstali všechny věci. Není to nějakým pluginem který má v sobě informace o hráčovi (inventář, money, atd..) Třeba essentials ?
-
Re: Svět
uvnitř složky s původním světem jsou 2 složky, playerdata a stats. tyto složky přesuň do newworld a je to
složka playerdata obsahuje informace o hráčích jako je jejich inventář, obsah enderchestky, poloha hráče, xp, ...
složka stats obsahuje statistiky hráčů, jaké už mají splněné achievmenty, kolik položili bloků, ...
složka playerdata obsahuje informace o hráčích jako je jejich inventář, obsah enderchestky, poloha hráče, xp, ...
složka stats obsahuje statistiky hráčů, jaké už mají splněné achievmenty, kolik položili bloků, ...