bluetooth, android kontakty, klávesnice + flashdisk

Pokec o čemkoliv ostatním
pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

bluetooth, android kontakty, klávesnice + flashdisk

#1 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 03 srp 2016, 17:56

Android kontakty:
Uložím nějaký kontakt třeba sebe a stejně mi to napíše: "Stiskněte tlačítko menu: Zvolte možnost Načíst přátele chcete-li importovat kontakty ze svých účtů. Zvolte Účty, chcete-li přidat nebo nakonfirurovat účet" ale já tam chci normální čísla na které lze volat ne emaily. Mám OS Android typ Samsung galaxy ace. Nějaké rady? Problém mám déle, už jsem k němu založil jedno téma, ale to jsem již jednou oživil a vícekrát to nejde.. Tak píšu znovu s více věcmi..
Bluetooth:
V ntb mám zabudovaný bluetooth, ale problém je, že občas se zapne občas ne.. A já bych potřeboval aby se mi zapl vždy a ne jen např. 3* za měsíc... Mám totiž sluchátka bezdrátové k bluetooth tak bych je chtěl taky využívat a ne že mi na ně bude padat jen prach..
Klávesnice:
Neznáte nějaké dobré podsvícené bezdrátové klávesnice? Nemusí být nutně bezdrátové, ale aspoň ty podsvícené díval jsem se na nějaké na internet, ale nevím které vybrat.. Tak se zkusím zeptat ještě tu třeba najdete nějaké jiné a lepší..
Flashdisk:
Nevíte proč mi mobil nenačte flashdisk který jsem si koupil? https://www.alza.cz/samsung-otg-32gb-d3 ... tm#recenze jedná se o tento flashdisk a mobil mám Samsung Galaxy Ace nemůže to být tím, že mobil s tak velkou kapacitou nebude spolupracovat?

Díky za pomoc při kterémkoliv bodu.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

vasikxl

Re: bluetooth, android kontakty, klávesnice + flashdisk

#2 Příspěvekod vasikxl » 03 srp 2016, 22:41

Stále jsem nepochopil, proč píšete dotazy na mobily/NTB/PC sem, když např. na nějakém Android fóru by ti s mobilem pomohli mnohem lépe a rychleji. Tady se spíše soustřeďují serveroví maniaci.
S tou flashkou to bude spíše chyba v systému, nemyslím si, že by ten tvůj Android dokázal zpracovat něco jako flashku. A když do Google zadám „Samsung Galaxy Ace flash disk“, hned první výsledek potvrzuje můj názor. Kolik to bylo, 5 sekund než jsem to našel?

EDIT: Vzal jsem stopky a i s mým průměrným přípojením mně to z tohoto tématu zabralo 6 sekund.

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod izyy » 04 srp 2016, 00:48

Áno treba si zistiť aku velku kartu mobil podporuje, ak zadaš väčšiu nemusí sa ti načítať alebo sa načitaju len niektoré väčšie súbory.

Pozor na bezdrátové myšky/klávesnice, pracuju na technologii wireles 2,3 Ghz a pri väčšom množstve wifi sietí + týchto zariadení používajúcich wifi frekvencie dochádza k zahlteniu tohto frek. pásma čo môže mať dopady na ping, náchylnejšie je to pri hrách. V prípade už vysoko zaťaženého pásma môžeš mať aj výpadky pri klasickom načítaní stránky, to však naozaj ak 10 sietí využíva ten istý wifi kanál :D

TheAmazingCave

#4 Příspěvekod TheAmazingCave » 04 srp 2016, 08:51

inak ak máš niečo na tej karte, tak skús si ju zalohovať (teda súbory na nej..) potom chod do nastavení, spravca pamäte alebo niečo podobné.. a potom by si mal nájsť možnosť "formatovať" SD, teda všetky súbory ti na nej vymaže, ale mala by sa potom načítať.. nemusí to byť tým že to nepodporuje taku veľkosť.. sám som si raz chcel pozrieť na mobile fotky zo starej SD karty.. v mobile som mal 16GB SD.. a doma som našiel taktiež 16 GB SD na ktorej som si chcel pozrieť fotky.. dal som do mobilu tu čo som našiel a nechcelo načitať.. a obe mali rovnaké veľkosti..

inak mal som chvilu Galaxy Ace a nedoporučujem moc tento mobil :D RAM a pamäť mobilu sú fakt zlé.. , radšej si ho rootni a SD použi ako internu pamäť :D
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 04 srp 2016, 11:33

izyy píše:Áno treba si zistiť aku velku kartu mobil podporuje, ak zadaš väčšiu nemusí sa ti načítať alebo sa načitaju len niektoré väčšie súbory.

Pozor na bezdrátové myšky/klávesnice, pracuju na technologii wireles 2,3 Ghz a pri väčšom množstve wifi sietí + týchto zariadení používajúcich wifi frekvencie dochádza k zahlteniu tohto frek. pásma čo môže mať dopady na ping, náchylnejšie je to pri hrách. V prípade už vysoko zaťaženého pásma môžeš mať aj výpadky pri klasickom načítaní stránky, to však naozaj ak 10 sietí využíva ten istý wifi kanál :D

mám v mobilu 16GB kartu tu to načte v pohodě..

-- 04 srp 2016, 11:34 --

@TheAmazingCave SD kartu 16GB to bere, ale flešku 32GB nenačte..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

Obrázek

TheAmazingCave

#6 Příspěvekod TheAmazingCave » 04 srp 2016, 12:40

teraz čo ti nenačita flešku?
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 04 srp 2016, 13:16

flešku o té píšu že nanačítá.. ps: na vaše přání jsem napsal na nějaké android fórum a moderátor toho fóra mi napsal že to nejspíše je tím že mobil je již starší kousek a že kapacitu 32GB není podporována
Obrázek

Obrázek

Mike8748

#8 Příspěvekod Mike8748 » 04 srp 2016, 13:59

hlavně jsem nikde nanašel informaci o tom že by samsung galaxy ace (fakt dost starý telefon) podporoval OTG... takže nejspíš proto ti nejde OTG flash drive

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 04 srp 2016, 14:01

Já vím že je dost starý proto už hledám nějaký nový pokud by jste našli nějaký do třeba 3 000Kč pošlete
Obrázek

Obrázek

TheAmazingCave

#10 Příspěvekod TheAmazingCave » 04 srp 2016, 22:58

ak chceš tak mám overených činských straniek.. :) a sú tam celkom lacné a pekné telefony.. :) za cca. 50€ cca. 1500kč tam máš mobil android 4+ a 5´screen
Obrázek

Zpět na „Off topic“