Pre programatora práca.

Pokec o čemkoliv ostatním
MarekBurget

Pre programatora práca.

#1 Příspěvekod MarekBurget » 28 črc 2016, 16:38

Zdravím,

potrebujem, niečo na upozornenie pre adminov, už ma tie anti cheaty čo sú fakt nebavia a chcem aby hrači na lobby nehackovali furt z FLY hackom.
Potrebujem nejakeho samozrejme skuseneho programatora, ktory mi spravil plugin, keď nejaký hrač lieta bez toho aby v essentials bol poznačený že má zapnute fly.
Teda ak nebude mať zapnuté /fly, automaticky to začne pisať spravu , ktoru si budem mocť v configu upraviť, a hračovi ktory bude mať perm vidiet tu spravu.
Ak by sa niekto tohto ujal, bol by som rád. Píšte mi do PM.
PS: Od teba DenOwq, nechcem nič ;) Keď nevieš pochopiť kde končí sranda z mojou profilovkou.

MarekBurget

Re: Pre programatora práca.

#2 Příspěvekod MarekBurget » 28 črc 2016, 18:05

Ehm, čo je to discord? :lol:

Smexhy
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Smexhy » 28 črc 2016, 18:10

Arcas
Věk: 26

#4 Příspěvekod Arcas » 29 črc 2016, 18:46

Co takhle použít NoCheatPlus a pohrát si s nastavením? Ne, to by bylo moc těžké - radši zaplatit programátora, který mi napíše vlastní plugin na ochranu proti fly, který se po pár verzích rozbije - a zase budu shánět někoho, kdo to bude fixovat...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

AAAuto

#5 Příspěvekod AAAuto » 30 črc 2016, 20:24

Presne, a dokonca v dnešnej dobe sa na internete dajú aj celkom kvalitné configy zohnať alebo zakúpiť.
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."

MarekBurget

#6 Příspěvekod MarekBurget » 30 črc 2016, 23:18

Arcas,AAAuto, ja som ale nedal vetu typu : mudrujte. Ja hladam programatora. Zas toto nieje jedna vec čo chcem.

Arcas

#7 Příspěvekod Arcas » 30 črc 2016, 23:19

Tak specifikuj přesně co chceš ;) Já pouze upozornil případné zájemce na problémy s touto prací spjaté - proč se nevyplatí :-)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

MarekBurget

#8 Příspěvekod MarekBurget » 30 črc 2016, 23:32

Ale čo tu budem specifikovať keď to danej osobe napišm podrobne do pm. :)

Arcas

#9 Příspěvekod Arcas » 30 črc 2016, 23:38

V tom případě mi neomlacuj o hlavu, že hledáš obecně programátora. Ve svém postu jsi dost specifikoval, co po něm chceš a k tomu jsem se i vyjádřil.

// no comment

Uranus-Portal.com
Obrázek

Zpět na „Off topic“