Little Blocks mod pre server

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Pete85

Little Blocks mod pre server

#1 Příspěvekod Pete85 » 13 črc 2016, 08:47

82.208.17.17:27547

Zdravím nemate tu nekdo skusenost s modem littleblcks mod respektive jak ho nainstalovat na server aby fungoval? Mod mam aj v klientovi aj na servri ale ked hram a pouzijem littleblock tak ked polozim dalsi block ten predchadzajuci sa mi zmaze a ked ho chcem rozbit tak sa mi rozbije cely sektor little blokov :( viete niekto poradit alebo mate to niekto na serveri?
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Little Blocks mod pre server

#2 Příspěvekod Hanakocz » 13 črc 2016, 19:13

Musíš mít jiný typ serveru, aby mody fungovaly. Takový typ serveru se jmenuje Forge a oproti Spigotu tam nefungují pluginy. Sice existuje několik možností, jak zprovoznit oboje (KCauldron, Sponge, atp), ale nejsou zrovna moc stabilní (hlavně jejich vývoj je dost klikatý, často se mění názvy, atd...). Záleží pak na verzi serveru atd.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Pete85

#3 Příspěvekod Pete85 » 14 črc 2016, 00:45

Práveže mám ne serveri vyše 80 modov a aj pluginy a všetko funguje len nie tento jeden jedinny mod :( Skusil som si urobit v pc server a tam to funguje ale ako si podotkol je to forge server. Len tento tuna mi to proste neberie :( postup akým som to dostal tam tuna nefunguje lebo tuna su aj minecraft_server.jar a aj minecraft_server1.6.4.jar
Obrázek

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 14 črc 2016, 12:25

ty dva minecraft_servery jsou v pořádku.
Pokud ti mod nefunguje, ujisti se , zda máš správnou verzi na serveru a stejnou v klientu. že je skutečně pro 1.6.4 a nechybí tomu nějaký další mod (nekteré mody mají potřebu jiných)?

Pokud si nevíš rady, připoj sem logy ze serveru i klienta
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“