Nahrať Save Na Server.

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
KryssaHD

Nahrať Save Na Server.

#1 Příspěvekod KryssaHD » 11 črc 2016, 00:47

[MineCraft] Ahojte všetci mám takú prosbu.. Potrebujem si dať stiahnútý save z Control Panelu na druhý server a vôbec neviem ako na to.. Keďže môj Plugin Master je odcestovaný.. Neviem ani zaobchádzať s FTP účtami.. Prosím poradíte mi niekto.. P.S. Ďakujem za každú odpoveď. :cry:

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahrať Save Na Server.

#2 Příspěvekod Hanakocz » 11 črc 2016, 01:09

1) Stáhnutý soubor přejmenuješ tak, že na konci místo .tar bude .tar.gz
2) dostaneš zip soubor. Uděláš si někde novou složku a celý obsah do ní rozbalíš.
3) Pustíš nějaký program na FTP, například Total Commander
4) Dáš Síť->Protokol FTP - připojit k serveru
5) Dáš nové připojení, vyplníš to, název relace jaký chceš (nej je jméno serveru), hostitel dáš IP - třeba casa5.fakaheda.eu nebo čísla před dvojtečkou, jméno uživatele a heslo najdeš buĎ k e-mailu k serveru, nebo v Control panelu vlez do FTP a přidej si tam nový účet (musí mít plná oprávnění), pak dej jen OK a připoj se.
6) Na jedné straně budeš mít server, na druhé straně commanderu si najdi tu složku, do které sis to rozbalil. pokud na serveru jsou data, která nechceš, všechny je označ a smaž. Pak jen označ data v počítači a dej je zkopíovat.
Pak by to mělo jít :)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

KryssaHD

#3 Příspěvekod KryssaHD » 11 črc 2016, 02:42

Ďakujem ti veľmi pekne... Všetko ide tak ako má.. nahral som save na ten Commander a dalo sa mi to už aj na FakaHede do správca súborov.. Ale ešte je tu jedna vec... Mám tu multiworld a na /mw list mi to nepíše ten server a chcel by som to nejako loadnúť ale neviem ako.. Tak aby som sa do toho sveta portoval /mw goto MENOSVETA. Vieš mi stým prosím pomôcť? :(

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 11 črc 2016, 03:21

nepíše ti to co? jako že ten příkaz neexistuje, nebo že ten svět neexistuje? Zkontroluj si, zda ve složce plugins ten plugin je a případně zkontroluj jeho nastavení, případně po restartu serveru, zda v logu nepíše nějakou chybu. Pokud nevíš, jak to v tom najít, tak restartuj server, počkej, až se server kompletně nastartuje, pak vlez do složky LOGS a vem soubor LATEST.LOG a šoupni nám ho sem. Dej ho do CODE tagu, nebo přilož jako soubor. Multiworld je poměrně citlivý na manipulaci se světy, takže kdo ví, občas stačí jen zadat správný opravný příkaz, občas něco trochu jiného... :) Ale v tom logu zpravidla je všechno vypsané, co se serveru/pluginům nelíbí :)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod variodriver » 11 črc 2016, 07:20

Pokud máš oba servery u FH, tak FH nabízí vyzvořit kopii daného serveru. Jdi na server, na který kopíruješ, tam na zálohy a nastav že prohlížíš zálohy serveru ze kterého zálohu dáváš. Poté vyber nejnověší zálohu a je to, záloha se ti nahraje na druhý server.
Obrázek
ObrázekObrázek

KryssaHD

#6 Příspěvekod KryssaHD » 11 črc 2016, 17:36

Píše mi to že mi to ten world nenašlo.. V tom Commanderi som to z pravého stĺpca (moje dáta) pretiahol do ľavého.. (server data..) A skopčilo sa to tam.. A nič iné som nerobil.. :D Díky za každú odpoveď. :D ...

DeadoManTV
Věk: 27

#7 Příspěvekod DeadoManTV » 11 črc 2016, 21:10

Identifikuj server dle PRAVIDEL.
Obrázek

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod variodriver » 12 črc 2016, 09:04

Pokud se v tématu řeší jak nahrát něco na FH, tak asi server u FH má...
Obrázek
ObrázekObrázek

KryssaHD

#9 Příspěvekod KryssaHD » 14 črc 2016, 02:15

Vyriešené, díky všetkým ktorý mi pomáhali.. xD Hlavne Supportovy Hanakocz Díky! :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“