[Upozornění] Kappaross

Pokec o čemkoliv ostatním
Haxedus
Kontaktovat uživatele:

Re: [Upozornění] Kappaross

#11 Příspěvekod Haxedus » 05 črc 2016, 15:58

Proč by to mělo být zakázané? Že je někdo blbý a neumí obchodovat, tak to je jeho problém svým způsobem a né Fakahedy.

WorkiS

#12 Příspěvekod WorkiS » 05 črc 2016, 16:12

Ale trochu klídek zas. :)

MarekBurget

#13 Příspěvekod MarekBurget » 05 črc 2016, 18:40

Haxedus píše:Proč by to mělo být zakázané? Že je někdo blbý a neumí obchodovat, tak to je jeho problém svým způsobem a né Fakahedy.

Asi tak. (Nikoho neurážam) tiež sa mi stalo že ma oje**l niekto, a tento kapparos chcel tiež..

vasikxl

#14 Příspěvekod vasikxl » 05 črc 2016, 21:54

Furt se tu jen řeší:
„Hele, tamhleten mi slíbil tamto, pokud mu pošlu tamhleto. Je to podvodník, neobchodujte s ním.“
„Ale to přeci není pravda, já jsem ti tamto poslal, máš v hlavě tak akorát misku krupicové kaše (snažil jsem se být slušný).“
„Já jsem s ním tamto taky obchodoval a šlo to, mimochodem krupicová kaše pro něj byla hodně velká nadsázka.“

Hodně zákazníků odchází jen proto, že byli okradeni a kladou to za vinu právě Fakahedě, která na nemá žádný vliv na to, jestli si ten člověk vybere právě někoho důvěryhodného a nebo si žije ve vesmíru, kde se všichni mají rádi a myslí na druhé.

Když si člověk koupí kredity od někoho jiného, než od Fakahedy, koupí sice levněji, ale celá společnost tím přichází o tržby a obecně je to nemalá zátěž pro Supporty na ticketech, kteří to furt musí řešit. Nehledě na to, že hodnota kreditů tímhle obchodováním stále klesá. Divím se, že na to admini furt mají trpělivost :D.

Chápu, že se snažíte někde něco ušetřit, ale pak tu někteří akorát brečí, že je někdo okradl o pár stoveček, co si našetřili z kapesného.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvekod Mysteria » 05 črc 2016, 22:23

vasikxl píše:Hodně zákazníků odchází jen proto, že byli okradeni a kladou to za vinu právě Fakahedě.
Jak můžou klást vinu FakaHedě za to, že oni sami jsou debilové, kteří za vidinou levné koupě naletí podvodníkovi? Kdyby nebyli nenažraní tak si koupí kredity od FakaHedy a je to bez problémů.

To je jako kdybych si na tržnici za 100 Kč koupil Nike boty a pak byl nasranej na Nike, že to je padělek a byl jsem okraden. Kdo to byl čekal, že?

vasikxl

#16 Příspěvekod vasikxl » 05 črc 2016, 23:12

Oni všichni nespadli jako učení z nebe…

WorkiS

#17 Příspěvekod WorkiS » 06 črc 2016, 08:17

//Máš pravdu
Naposledy upravil(a) WorkiS dne 06 črc 2016, 08:34, celkem upraveno 1 x.

TheAmazingCave

#18 Příspěvekod TheAmazingCave » 06 črc 2016, 08:31

WorkiS WorkiS, podľa mňa strašnú blbosť si napísal :D určite ju negeneruju.. však kedysi sa nedalo posielať kredity mám pocit.. :) a taktiež dajme tomu že aspoň 100 ľudi ma 20 000 kreditov, to máš 2 000 000 kreditov, pochybujem že by mal jeden toľko a začal ich rozpredavať :)
Obrázek

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvekod Mysteria » 06 črc 2016, 09:27

vasikxl píše:Oni všichni nespadli jako učení z nebe…
To je sice pravda, ale alespoň by v tom případě měli mít natolik sebereflexe, že když hloupě naletí někomu, kdo něco prodává za čtvrtinovou cenu než je skutečná, aby uznali, že si za to můžou sami (to se týká všeobecně, osobně mám v okolí borce, co si týden po vydání iPhone 6 ho koupil za 5k a pak se strašně divil, že mu přišla brambora v krabičce a že policie viníka nedopadla).

vasikxl

#20 Příspěvekod vasikxl » 07 črc 2016, 10:47

Jo, to se stává, tomu naletí opravdu jen hlupák nebo totální naivka.

Mysteria píše:To je sice pravda, ale alespoň by v tom případě měli mít natolik sebereflexe,…

Ty by jsi se snad u 8 letého dítěte divil, že nemá?

Zpět na „Off topic“