[Predám] - server FunCraft

Pokud něco prodáváte nebo sháníte, pište sem. Za výsledný obchod neručíme.
Escalator883
Kontaktovat uživatele:

[Predám] - server FunCraft

#1 Příspěvekod Escalator883 » 24 čer 2016, 20:15

Zdravím, po dlhej dobe som sa rozhodol predať môj server na ktorom je naozaj veľký kus práce. Server má už vyše 2 roky a je to jeden z najlepších a najznámejších serverov na verzii 1.5.2. Nedávno som sa rozhodol, že na serveri je už potrebný WIPE a tak som začal hľadať mapy a robiť na serveri, ale po 2 týždňoch som mal iné povinnosti a prestavbe som sa nemohol venovať kvôli škole a športu ..., takže WIPE bol pozastavený, keď som sa ale nedávno do toho pustil znova, tak na serveri kde sme to všetko spolu s kamarátom robili, tak už neexistoval ... (vypršal prenájom + vymazal sa server). Na serveri kde sme to robili, tak bolo už 80% pripravených a stačilo sa už s tým len trošku pohrať a nájsť si čas, ale tak ja som nemohol a kamarát na veci, ktoré bolo treba dorobiť veľmi nie je. Server sa už nedá obnoviť keďže je vymazaný a ja som, tak dal priamo na server White-List a skúsil som sa s tým pohrať, ale to naozaj nejde ..., je s tým veľa práce, aby to bolo tak, ako si predstavujem a tak server ponúkam na predaj, keďže by som sa rád venoval len škole a môjmu športu (futbalu) kde treba mať naozaj veľa času, nevenovať sa ničomu inému a kde by som chcel niečo dosiahnuť ... :). Takže myslím, že máte dobrú ponuku, kúpiť tak známy server - zaregistrovaných cez 25 000 účtov a pôsobenie 2 roky. Dal som do toho serveru strašne veľa svojho času a trpezlivosti, aby bol kde je/bol. Ak by záujemca mal záujem, aby server ostal na 1.5.2, tak môžem kľudne môžem nejak pomôcť. Na serveri sú väčšina pluginov preložených, essentials špeciálne. Server ponúkam komplet, keďže s PC a podobne už nechcem mať nič, pretože sa chcem začať venovať na 120% futbalu a štúdiu :). V cene by bol FH účet, web http://www.funcraft.eu, do ktorého som investoval cca 20 € (viem, že to nieje nič extra, ale dá sa na tom ďalej popracovať), server je ešte zaplatený na 155 dní (50 slotov), web cca 1 rok a FB http://www.facebook.com/FunCraft152. Na účte je presne 2769,52 kreditov. Myslím, že to by bolo všetko odo mňa pre vás a prosím, aby sme ma plne chápali a porozumeli mi trošku ...

Navrhovaná cena: 120 €/3200 Kč
Na cene sa je ešte možné dohodnúť a aj na ostatných veciach, keď tak sa mi prosím ozvite v SZ ;)
Účet na FH: PerfectCraft

Ďakujem za pozornosť a prajem pekný deň :)

MarekBurget

Re: [Predám] - server FunCraft

#2 Příspěvekod MarekBurget » 24 čer 2016, 21:31

120€|? Za tolko možem max moj coral predať ktory mal cez 100+ hračov :D

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Hanakocz » 25 čer 2016, 01:24

má to cenu tak slotů a kreditů, značku hodnoť cenou nula. ;) Stejně by to všchni odmítli, že to už dělá někdo jinej a už to není to samé. Pokud by se teda ještě našel někdo, kdo by tam přišel, pokud by to zůstalo na tak staré verzi :)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Teiichi » 25 čer 2016, 15:42

Jediné, co na tom je hodnotné, tak je doména/webhosting/kredity a délka zaplaceného serveru.
120€ je dle mého out.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Escalator883
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Escalator883 » 25 čer 2016, 15:55

Teiichi, takže 25 000 zaregistrovaných účtov taktiež nemá hodnotu a ani upravený essentials - preloženie sprav a dizajnová úprava nemá taktiež žiadnu hodnotu ... a kopa ďalších vecí ... Rozumiem tomu správe ?

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod variodriver » 25 čer 2016, 16:01

Jen mi zajímá, když server vypršel, a smazal se, tak se prodává jen značka? A na webu není žádné info že by server měl někdy zase jet, opravdu tam bude tolik hráčů?
Obrázek
ObrázekObrázek

Escalator883
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Escalator883 » 25 čer 2016, 16:05

Server nevypršal, vypršal len test server, na ktorom bol pripravovaný WIPE :) A ak by si na server niekto našiel čas, tak určite garantujem, že by tam minimálne 40 hráčov bolo a cez prázdniny v nejakých večerných hodinách aj viac ... :). Záležalo by, ako by sa nový majiteľ so serverom pohral ... :)

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod variodriver » 25 čer 2016, 16:06

Tak alespoň na web napiš, že se server vrátí, jinak lidi odejdou...
Obrázek
ObrázekObrázek

Escalator883
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Escalator883 » 25 čer 2016, 16:13

A ako mám vedieť, že server znova pôjde ... ? :) Ak sa mi ten test server podarí získať, hoci bol vymazaný, ale napísal som ticket, kde mi odpísali, že pozrú na to, tak v tom určite budem pokračovať a predaj zruším, ale pravdepodobne už sa server úplne vymazal, takže údaje nemám a ak by som to chcel spraviť podľa mojich predstáv, tak by to znova trvalo a je to taktiež na 30 % nemôžné z dôvodu mám a podobne ... :(. Ale hráči by rozhodne prišli ..., server pozná veľa hráčov a na FB máme cez 440 Like, takže prípadne ak by nový majiteľ dal aj 5 € na sponzorovanú reklamu, tak by to malo veľký dosah ... Hráčov by som veľmi neriešil v tomto prípade.

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Teiichi » 25 čer 2016, 21:16

Escalator883 píše:Teiichi, takže 25 000 zaregistrovaných účtov taktiež nemá hodnotu a ani upravený essentials - preloženie sprav a dizajnová úprava nemá taktiež žiadnu hodnotu ... a kopa ďalších vecí ... Rozumiem tomu správe ?

Ano přesně tak.
Hráči, kteří "někdy" byly ti nic nedají. Můj server na cs1.6 měl za rok* 21392 lidí v ranku , ale server nikdy nebyl plný. Max 17/32.

Přeložení a úprava nemá vůbec žádnou hodnotu. Plugin je free a upravit si ho může kdokoli, tak proč bych za něj měl platit, když mohu zkopírovat co vidím a jít dál?.

Dle mého jsem se vyjádřil jasně, snadně a především reálně.
Pokud tam máš nějaké premium pluginy, tak Okay, za to bych ti nějaký ten $ dal, tedy v případě, že je daný plugin užitečný.

- Design na webu má hodnotu zhruba 3€, když moc, takže zbytečnost. /*free.
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

Zpět na „Prodám / koupím“