82.208.17.23:27443
Zdravím, chci se zeptat jak se jmenuje takový ten plugin co vás nepustí dokud nenapisete 3 tečky? Mohlo by to být dobrým řešením proti hackerum. Díky za rady
Ověřovací přihlášení
- tadeas97
Ověřovací přihlášení
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
-
Mike8748
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ověřovací přihlášení
Není to dobré řešení. Při připojení se hráč připojí s vypnutým hackem a po kontrole ho zapne, takže ti to je na nic. Jen se podívej na Surv*val-games, toto tam mají a každý druhý má cheaty.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
to radši stáhni jak má gameteam ten svůj "GAC" a přeprogramuj na svůj server

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Taky možnost je pořídit si Forge server. Sice to může být komplikované řešení, ale třeba na autentizační server by to mohlo fungovat.
Co s tím:
- Forge verze 1.8 a výš neblokuje připojení Vanilla klientů, pokud na serveru nejsou žádné mody, které by klientům chyběly (tedy reálně tam mohou být mody s funkcionalito pluginů, ale nikoliv třeba takové, co přidávají bloky atp) ...tedy se vanilla klienty bez problému na server připojí
- Forge ti do konzole po připojení klienta hezky vypisuje VŠECKO, co ten klient má nainstalováno - aspoň, co se týká Forge modů. Pokud někdo použije hacked nějaký pofidérní klient, možná taky, nevím, muselo by se otestovat. Ale většinu stačí kontrolovat a banovat za nepřípustné mody. Rovnou se dají i whitelistovat/blacklistovat povolené/zakázané mody (což se dá sice obejít, ale není to zcela triviální)
- pro 1.8 Forge již sice trochu experimentální , ale funkční Sponge, který zajistí podporu pluginů - tam bys musel přidat pluginy, které by hráče z tohoto serveru přes Bungee házely na hlavní lobby. O login se postarají Mojang servery.
....je to jen náčrt, co není zrovna asi nějak používaný nebo ba i vyzkoušený. Ale mohlo by se tu skrývat potenciální řešení. Forge nabízí i pokročilé věci, jako kontrolu klientu přímo, nejen pomocí paketů, atd. Teoreticky pokud by o to byl zájem, tak se to dá dorozpracovat a uvést v praxi....(login server by musel bejt nejvýše 1.8.9 momentálně, protože novější Forge "ofiko" ještě není)
Co s tím:
- Forge verze 1.8 a výš neblokuje připojení Vanilla klientů, pokud na serveru nejsou žádné mody, které by klientům chyběly (tedy reálně tam mohou být mody s funkcionalito pluginů, ale nikoliv třeba takové, co přidávají bloky atp) ...tedy se vanilla klienty bez problému na server připojí
- Forge ti do konzole po připojení klienta hezky vypisuje VŠECKO, co ten klient má nainstalováno - aspoň, co se týká Forge modů. Pokud někdo použije hacked nějaký pofidérní klient, možná taky, nevím, muselo by se otestovat. Ale většinu stačí kontrolovat a banovat za nepřípustné mody. Rovnou se dají i whitelistovat/blacklistovat povolené/zakázané mody (což se dá sice obejít, ale není to zcela triviální)
- pro 1.8 Forge již sice trochu experimentální , ale funkční Sponge, který zajistí podporu pluginů - tam bys musel přidat pluginy, které by hráče z tohoto serveru přes Bungee házely na hlavní lobby. O login se postarají Mojang servery.
....je to jen náčrt, co není zrovna asi nějak používaný nebo ba i vyzkoušený. Ale mohlo by se tu skrývat potenciální řešení. Forge nabízí i pokročilé věci, jako kontrolu klientu přímo, nejen pomocí paketů, atd. Teoreticky pokud by o to byl zájem, tak se to dá dorozpracovat a uvést v praxi....(login server by musel bejt nejvýše 1.8.9 momentálně, protože novější Forge "ofiko" ještě není)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
kartacek61
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Mnohem ucinejsi je placeny plugin na spigotu jmenem AAC, sice placenej ale vybornej 
- tadeas97
AAC jsem právě měl a stojí za nic.. ten GAC se dá stáhnout?nbo to je plugin primo GameTeamu?
-- 24 kvě 2016, 04:20 --
Nebo to je tohle? https://www.spigotmc.org/resources/gac- ... 82/reviews
-- 24 kvě 2016, 04:20 --
Nebo to je tohle? https://www.spigotmc.org/resources/gac- ... 82/reviews
pomohl jsem ti? karma potěší 
ip: play.sweetcube.eu
-
MinfasCZE
- Kontaktovat uživatele:
GAC je upravený AAC GameTeamem. Nic víc.
- zikl
- Věk: 31
- Kontaktovat uživatele:
Já na serveru mam vlastní plugin MCS (MinecraftShield) podobný princip jak GAC podle mě je tento způsob nejideálnější