Zdravím, je tu někdo kdo by zvládnul napsat webshop v php nebo rovnou plugin pro wordpress? Za nějakou příznivou cenu ? Kdo by si chtěl přivydělat ?
Co by měl umět?
Klasickej shop ve kterém půjde koupit vše. Od VIP po itemi. Nejraději bych to viděl tak že by se tam dal někde vytvořit nový produkt, tam už bych si nahrál obrázek. Vyplnil ip ,port, rcon heslo a daný příkaz a samo by to takhle posílalo libovolnej příkaz na server při zakoupení. Jde mi o to aby tam šli nastavit třeba 2-3 různé servery. Dále bych požadoval aby to bylo propojené s iconomy nebo nejlíp s nějakou novou měnou která bude figurovat pouze v tom shopu a bude se dát dobýt paypalem a přes mobilní platby. K tomu bych požadoval dané scripty aby bylo vše funkční. Dále by to mohlo umět jakési slevové kódy, aby se tam dali udělat nějaké kategorie produktů a to je asi všechno. Pokud by jste zvládly víc možností plateb není problém.
Systém?
Nejraději bych byl aby to bylo funkční jako wordpress plugin kdy authme je napojené na wordpress databázi. Pokud to nepůjde nebo by to bylo moc nákladné tak se spokojím s nějakým php systémem.
Najde se zde zručný programátor který by mi pomohl? Pokud ano, kontaktujte mě s Vaší cenovou nabídkou zde do zpráv nebo na skype ScipioCZ. Děkuji za Vaše reakce
Doufám že sem vše napsal srozumitelně, pokud by něco bylo nejasné napište to sem a rád Vám to zodpovím