Server: 82.208.17.20:27575
Zdravím,
prosím vás, v záložce nastavení serveru --> základní nastavení je kolonka white-list. Pokud zaškrtnu povoleno a dám uložit, tak po refresh stránky se mi samo přepne zpět whitelist na zakázáno. Pokud to provedu i v záložce správce souborů--> server.properties, kde změním whitelist na ,,true´´, tak po refresh stránky se mi opět automaticky přepne na false.
Nevíte, kde může být chyba, pořád mi na tento server chodí cizí hráči a nevím co s tím.
Děkuji mockrát za jakoukoliv odpověd
White-list problém
-
Tixius24
- Věk: 49
Re: White-list problém
Na servery napíš príkaz /whitelist on a je po probléme 
/whitelist on - Zapneš Whitelist
/whitelist off - Vypneš Whitelist
Asi sa ti to buguje skus sa odhlasiť a príhlásiť na fakahede. Mne sa to už tiež stalo odhlásil som sa a išlo to v pohode
/whitelist on - Zapneš Whitelist
/whitelist off - Vypneš Whitelist
Asi sa ti to buguje skus sa odhlasiť a príhlásiť na fakahede. Mne sa to už tiež stalo odhlásil som sa a išlo to v pohode
-
MinfasCZE
- Kontaktovat uživatele:
Další možnost je přihlásit se na FTP, otevřít soubor server.properties. V něm vyhledat řádek a změnit na .
Kód: Vybrat vše
white-list=falseKód: Vybrat vše
white-list=true- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ono to vlastně udělá změnu v tom souboru jak napsal MinfasCZE, ale tato možnost vyžaduje restart, ale příkaz /whitelist jak napsal Tixius24 ne...

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
somalek12 píše:Server: 82.208.17.20:27575
Zdravím,
prosím vás, v záložce nastavení serveru --> základní nastavení je kolonka white-list. Pokud zaškrtnu povoleno a dám uložit, tak po refresh stránky se mi samo přepne zpět whitelist na zakázáno. Pokud to provedu i v záložce správce souborů--> server.properties, kde změním whitelist na ,,true´´, tak po refresh stránky se mi opět automaticky přepne na false.
Nevíte, kde může být chyba, pořád mi na tento server chodí cizí hráči a nevím co s tím.
Děkuji mockrát za jakoukoliv odpověd
Mam pocit ze toto nastaveni sice delas spravne, ale ma se to delat pri stoplem serveru.
Tzn stopni hru, zmen to, a zas pust...
nebo prikaz dej primo ze hry (pripadne konzole) jak radi tixius
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)