Server: 82.208.17.24:27326
Dobrý den,
mám naninstalovaný Tekkit server (Tekkit Legends), ale mám problém.
Vždy po nějaké době, vevím po jaké, se mi odpojí všechny kabely od zařízení.
Mám třeba Geotermal Generátor na ten přímo nalepenej BatBox a z BatBoxu mi vede kabel dlouhý 6 bloků. Na kabely mám připojene Elektrické pece. Vše funguje jak má. Odpojím se a po připojení třeba za 5 hodin už jsou všechny kabely odpojeny. Musím vše rozebrat a zapojit znova.
Chci se zeptat jestli se to nestává někomu taky, popřípadě jestli se to někomu stalo a nějak to vyřešil.
Děkuji za odpověď.
Tekkit Legends - ODPOJOVÁNÍ KABELŮ
-
Archeon
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tekkit Legends - ODPOJOVÁNÍ KABELŮ
Modpack obsahuje neaktuální verzi ic2 classic, musíš napsat autorům modpacku, aby provedli update.
Jedná se o starý bug , co v normal ic2 byl opraven dávno, ale když tydle tekkit modpacky z neznámého důvodu používají radši přeportované staré verze místo aktuálních, tak se nedá moc dělat.
Aktualizovat to můžeš manuálně, ale pak totéž musí i všichni, co se budou chtít připojit na server, dokud autoři neupraví modpack.
Jedná se o starý bug , co v normal ic2 byl opraven dávno, ale když tydle tekkit modpacky z neznámého důvodu používají radši přeportované staré verze místo aktuálních, tak se nedá moc dělat.
Aktualizovat to můžeš manuálně, ale pak totéž musí i všichni, co se budou chtít připojit na server, dokud autoři neupraví modpack.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)