Server:82.208.17.40:27620
Caute, chtel jsem se zeptat jaky je nejlepsi plugin na skiny, momentalne pouzivam skinsrestorer, ale ma to takovy problem ze kdyz si nekdo na serveru zmeni skin tak mu to musim aktualizovat pomoci /skinsrestorer set jmeno_hrace jmeno_hrace.
Predem diky za odpovedi
skiny
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: skiny
V další verzi to majitel pluginu snad opraví, taky mi to dělá, ale neměla by to být chyba u tebe ale pluginu

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Můžou mít to samé, nebo vlastní plugin, ale přes to tlačítko to je lehké udělat např. mycommand nebo něčím

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Mikekopec
Jde o to ze kdyz se hrac poprve prihlasi, musi si dat relog aby sel videt skin(to je celkem vpoho), ale kdyz si nekdo s originalnim MC zmeni skin na minecraft.net tak mu musim ten skin nastavit pres ten prikaz /skinsrestorer jmeno jmeno
- tadeas97
To je blbost tento plugin máme taky a funguje jak má máš nejnovější verzi?
-- 23 úno 2016, 23:40 --
Používám skinrestorer takže tohle je blbost my ještě používáme plugin skinhelper ale ten je nas jinak o jiném pluginu snad ze by byl ani nevím
-- 23 úno 2016, 23:40 --
Používám skinrestorer takže tohle je blbost my ještě používáme plugin skinhelper ale ten je nas jinak o jiném pluginu snad ze by byl ani nevím
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
Přijďte na server SweetCube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu