Čauves, hledám nové členy do týmu, kteří by mi byli ochotni pomáhat se serverem.
Jedná se o server Cold-Zyne, který před 6ti měsíci skončil. (Přepsal jsem ho na nového majitele, který ten server neplatil.)
O serveru
Server byl založen 1.2.2016 na verzi 1.8.x. Proč tuto verzi? Bývalý Cold-Zyne server na verzi 1.5.2 byl mezi hráči oblíbený jak v komunitě, tak v jeho nastavení, propracovanosti nastaveních pluginů a originální stavby, které jsme si sami stavěli. ATeam zde byl ochotný pomoci každému, který si o pomoc požádal nebo bylo vidět, že tu pomoc potřebuje. Upřímně jsem nečekal, že se server uchytí a stane se populárním serverem mezi hráči.
Koho hledám?
Hledá se Technik (PluginMaster):
- Umíš s pluginy, je ti více než 15 let a chceš vypomáhat na starém Cold-Zyne serveru, který se kdysi dostával do top 10 nejlepších?
- Umíš programovat pluginy/jsi vývojářem? Napiš mi a možná dohoda je jistá. Jednalo by se o placený post.
- Pokud máš zájem, kontaktuj mě v SZ nebo na mailu: santa58@post.cz
Hledáme Buildery:
- Umíš dobře dekorovat, stavět malé či velké stavby?
- Stavíš rád a máš zájem ukázat co v tobě je, je ti více než 14 let (vyjímky 13 let)?
- Chceš spolupracovat se skvělým týmem na serveru? Napiš mi SZ nebo na můj mail: santa58@post.cz
Prosím, pište jen vážní zájemci a kritiku něčeho si nechte pro sebe, děkuju!
(P.S: Jedná se pouze o post na serveru, po dohodě je možné dostávat i nějaké ty penízky.)
Hledám nové členy do týmu. [EDIT: v1.8.x]
- mannyvee
- Věk: 26
Hledám nové členy do týmu. [EDIT: v1.8.x]
Naposledy upravil(a) mannyvee dne 12 úno 2016, 19:10, celkem upraveno 4 x.
-
Re: Hledám nové členy do týmu.
mannyvee píše:Čauves, hledám nové členy do týmu, kteří by mi byli ochotni pomáhat se serverem.
Jedná se o server Cold-Zyne, který před 6ti měsíci skončil. (Přepsal jsem ho na nového majitele, který ten server neplatil.)
O serveru
Server byl založen 1.2.2016 na nízké verzi 1.5.2. Proč tuto verzi? Bývalý Cold-Zyne server byl mezi hráči oblíbený jak v komunitě, tak v jeho nastavení, propracovanosti nastaveních pluginů a originální stavby, které jsme si sami stavěli. ATeam zde byl ochotný pomoci každému, který si o pomoc požádal nebo bylo vidět, že tu pomoc potřebuje. Upřímně jsem nečekal, že se server uchytí a stane se populárním serverem mezi hráči. Po trochu delší době jsem se k tomu vrátil a server by na úspěch měl ikdyž vím, že 1.5.2 už je starší verze a všude převládají servery 1.7-1.8.x.
Koho hledám?
Hledám Technika - jako výpomoc k pluginům. Zasahuje mi do toho již škola, tudíž sám na to nestačím.
Dále hledám stavitele - buildery, kteří jsou ochotni stavět vlastní stavby pouze pro náš server, nikoli kopírovat od ostatních.
Podmínky k přijetí:
Na TECHNIKA:
- Umět pracovat s pluginy, být ochoten pomoci serveru i mě, mít kontakt TS, Skype, Mail či Fb a určitý věk 15ti let.
Na BUILDERY:
- Umět dobře stavět, mít propracovanost staveb, aby designově odpovídali zkušenostem ve stavění a věku. Mít kontakt (viz. Technik) a dostatečný věk 14ti let. (Beru vyjímky 13+).
Chci jen vážné zájemce, prosím uživatele, kteří rádi kritizují či zbytečně komentují příspěvky, aby se toho zdrželi a NEODPOVÍDALI.![]()
Kdo by měl vážný zájem, kontaktujte mě v SZ (soukromá zpráva).
IP adresu serveru nezveřejňuji z důvodu, že se na serveru stále pracuje a pracovat ještě bude. Dodám ji pouze v SZ tomu, který bude mít zájem o post.
(P.S: Jedná se o dárnou akci, nedostanete zaplaceno. Proto chci vážné zájemce.)
Já se hlasím na Technika:D Jak máš v Mailu.
- mannyvee
- Věk: 26
Re: Hledám nové členy do týmu.
//Stále aktivní, beru BUILDERY, kdo by měl zájem, kontakt v SZ (možná domluva).
-- 11 úno 2016, 15:30 --
//Byl nabrán 1 Builder, ještě zbývají 2 místa. Kdo má zájem, pište SZ. (možná domluva i na nějaké té odměně).
P.S: Domluva bude probíhat nejméně 30dní od obdržení buildera na serveru. (Chci vědět, zda to bude mít cenu Vám platit za stavby určené pro server.

-- 11 úno 2016, 15:30 --
//Byl nabrán 1 Builder, ještě zbývají 2 místa. Kdo má zájem, pište SZ. (možná domluva i na nějaké té odměně).
P.S: Domluva bude probíhat nejméně 30dní od obdržení buildera na serveru. (Chci vědět, zda to bude mít cenu Vám platit za stavby určené pro server.