Pozor na hráčov
-
Re: Pozor na hráčov
to je pravda ... ale u mě to zabralo a každej po naky době toho necha ale zas to nejde odhadnout ja měl štesti že to trvalo 15 m u ostatnich to muže i on si počkat do 2 dni až whitelist nebude atd u me nn už pak nepřišel asi se dudil a šel otravovat jine
-
- Věk: 24
Ten pocit, když oba hrají na mém serveru

Připoj se k nám play.southcraft.eu
Zvednutí karmy za spokojenost nic nestojí
Zvednutí karmy za spokojenost nic nestojí

-
Dobrý den, základ tohoto topiku musí být omyl.
Nejsem si vědom žádné takovéto aktivity týkající se mé osoby.
Je mi líto této věci, nicméně si nepamatuji, že bych takto někdy na jakýkoli server útočil.
Děkuji za pochopení, eNcoo.
Je mi líto této věci, nicméně si nepamatuji, že bych takto někdy na jakýkoli server útočil.
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
eNcoo píše:Dobrý den, základ tohoto topiku musí být omyl.
A tento profil založil kdo? To je výsměch?

-
- Kontaktovat uživatele:
Dávat sem nicky, které si daná osoba může změnit do minuty a pokud používá nějaký account manager, tak do několika vteřin, nemá smysl.
Smysl mají reálné IP adresy, podle kterých se ti pánové dají vystopovat.
Smysl mají reálné IP adresy, podle kterých se ti pánové dají vystopovat.
-
Táto téma je stará takmer 3/4 roka- Ale čo sa týka aktivity eNcoo, pôvodné screeny síce nie sú zverejnené, ale údaje sú vzhľadom na riešenie fakahedou a políciou ČR stále zachovalé. Tak sem teda špeciálne pre eNcoo hodím výrez screenu z jeho "obdivuhodnej aktivity"
http://lirdion.rajce.idnes.cz/hack/#encoo2.jpg
Je jasné, že dnes už daný nick môže používať ktokoľvek iný. Lenže IP sa od toho času tiež mohla zmeniť. Keďže to však riešila polícia, nejaké tie údaje sú:
IP hráča: 93.99.6.153 | Jméno: Adam Roth (encoo)
https://www.facebook.com/adam.roth15
sú však datumované k 10.1.2016
Dodatok: eNcoo registrovaný tu 11.9.1016, pokiaľ sa v tomto príspevku nepoznávaš, aspoň vieš, s akým nickom vstupuješ na warez scénu mc - i s rizikami toho nicku.
http://lirdion.rajce.idnes.cz/hack/#encoo2.jpg
Je jasné, že dnes už daný nick môže používať ktokoľvek iný. Lenže IP sa od toho času tiež mohla zmeniť. Keďže to však riešila polícia, nejaké tie údaje sú:
IP hráča: 93.99.6.153 | Jméno: Adam Roth (encoo)
https://www.facebook.com/adam.roth15
sú však datumované k 10.1.2016
Dodatok: eNcoo registrovaný tu 11.9.1016, pokiaľ sa v tomto príspevku nepoznávaš, aspoň vieš, s akým nickom vstupuješ na warez scénu mc - i s rizikami toho nicku.
- Aishak
BlackFire72 píše:Je to proste riziko offline modu.
Mám list několika tisíců MC účtů, takže bot útok není problém ani na online modu.
MarekBurget píše:Ja už som z botmi bez problemov, mam taku ochranu, že už to jeden skušaliba číslo v tabe blblo (online hračov na bungee) nič viac , nelagovalo ani sa nikto nepripajal už.
PS: Díky za varovanie
Jojojo, to už jsi říkal minule a jak to dopadlo. Raději mlč nebo tvojí super "ochranu" otestuji. Měl by sis uvědomit, že reálná ochrana proti bot útokům neexistuje! Ano, čteš správně. Můžeš mít 20 pluginů, které ti budou blokovat proxy a další sračky, ale pravdou je, že pokud to člověk umí tak je ti sebelepší ochrana k hovnu.
-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
@Aishak napíš mi SZ, toto hovoril aj Arcas a keď som ho poslal proti môjmu pluginu tak neprešlo nič
Naposledy upravil(a) NEZNAMY dne 12 zář 2016, 19:05, celkem upraveno 1 x.
- Aishak
Dokážu vyvinout bot útok o síle několika desetitisíců přístupů na server za jedinou vteřinu. Tolik přístupů ti neodfiltruje žádný plugin. Naopak přestane odpovídat a server spadne