Ak bude treba tak dodám
Zháňam skúseného a dobrého developéra ktorý bude schopný aspoň prepísať plugin podľa mojej potreby. Ozvite sa prosím do SZ !
Zhánam developéra !
- AAAuto
Zhánam developéra !
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
- BigwebSvK
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhánam developéra !
Prepisat plugin, maš source/decompiler? Ak decomp/nemas povolenie autora je to nelegalne.
- AAAuto
Ale ja sa tu nepýtam či to mám povolené alebo nie. Tento plugin som odkúpil od jednej nemenovanej osoby ktorá ho legálne používa už asi rok a vôbec sa nikto nesťažoval. Dokonca mi vravel, že mu ho sám autor predal.. Preto v tom nevidím žiaden problém.
Taktiež ten plugin nie je zverejnený na Bukkite a ani na Spigote. Je to výtvor na jeden typ serveru ktorý sa bez toho pluginu neobíde no je nastavený špatne pretože hodnoty ktoré zadám aby plnil neplní.. Potrebujem ho len opraviť, nie až tak celkom prepisovať jeho podstatu. Pýtal som sa aj tej osoby či by to nejak nereklamoval, ale povedal, že nemá s autorom kontakt. A ja si neviem rady, preto ho potrebujem prepísať/opraviť aby plnil to čo plniť má.
Taktiež ten plugin nie je zverejnený na Bukkite a ani na Spigote. Je to výtvor na jeden typ serveru ktorý sa bez toho pluginu neobíde no je nastavený špatne pretože hodnoty ktoré zadám aby plnil neplní.. Potrebujem ho len opraviť, nie až tak celkom prepisovať jeho podstatu. Pýtal som sa aj tej osoby či by to nejak nereklamoval, ale povedal, že nemá s autorom kontakt. A ja si neviem rady, preto ho potrebujem prepísať/opraviť aby plnil to čo plniť má.
Naposledy upravil(a) AAAuto dne 08 led 2016, 15:05, celkem upraveno 1 x.
„Nikdy nehovor, že sa niečo urobiť nedá, pretože vždy sa nájde nejaký blbec, ktorý nevie že sa to nedá a urobí."
- AAAuto
Akože neprišiel by som s tým, keby to je plugin typu AuthMe ktorý je celosvetovo známy a dosť dôležitý... Ale tamten tu hneď namňa skáče, že nemám source a decompil či čo to je. Ani vôbec netuším čo ten Decompil a Source Code je, preto potrebujem nejakého pokročilého Developéra ktorý mi pomôže ten plugin napraviť...
A ten plugin proste nejakým spôsobom nechce reagovať na to, čo nastavím v configu. Nastavím tam - EnderPearlCooldown na 16 s. no aj po reštarte plugin stále pracuje s 10 sekundami... Rovnako aj CombatTag keď nastavím hodnotu v configu na minutu tak on stále pracuje s 30 sekundami. Potrebujem napraviť len tieto veci..
A ten plugin proste nejakým spôsobom nechce reagovať na to, čo nastavím v configu. Nastavím tam - EnderPearlCooldown na 16 s. no aj po reštarte plugin stále pracuje s 10 sekundami... Rovnako aj CombatTag keď nastavím hodnotu v configu na minutu tak on stále pracuje s 30 sekundami. Potrebujem napraviť len tieto veci..