Utoky

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MarekBurget

Re: Utoky

#11 Příspěvekod MarekBurget » 02 led 2016, 12:59

Tak skús v server.properties nastaviť motd, popr lepší plugin na motd.

tadeas97

#12 Příspěvekod tadeas97 » 02 led 2016, 13:02

A ty máš co?
pomohl jsem ti? karma potěší :)

Přijďte na server SweetCube.eu :) ip: play.sweetcube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper

náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

MarekBurget

#13 Příspěvekod MarekBurget » 02 led 2016, 13:17

Ja mám bungee,už som ti písal, nemam MOTD zo serveru (pingovane motd) ale priamo bungee motd.

tadeas97

#14 Příspěvekod tadeas97 » 02 led 2016, 13:35

Da se tohle řešit jako vyhrožování s policii? To je ten debil co na všechny útočí.
Přílohy
Screenshot_2016-01-02-12-34-05.png
Screenshot_2016-01-02-12-34-05.png (199.68 KiB) Zobrazeno 3317 x

DenOwq
Věk: 28

#15 Příspěvekod DenOwq » 02 led 2016, 13:46

Nápověda pro příště, nikdo se nesr** tam kam nemáš, rada pro všechny.
Každý tu kopíruje, ale vy jsi neuvědomujete vlastně, co to má za důvod. Těm adminum/majitelum to má být příjemné, že někdo chce mít server jako právě oni, ale někdy se stane že to přeženete. Váš server se stane známějším, než byl ten majitelů a máte problém, budou vás obviňovat že jde opravdu kopírovali, neřeknu kdyby tam byli jen nějaké stejné pluginy ale znám lidi, co tam dají i ten samý spawn/stavby. Proto nemám rád free pluginy, majitel si je stáhne, dá do složky /plugin a má to co ostatní.
Muhahha.

tadeas97

#16 Příspěvekod tadeas97 » 02 led 2016, 13:50

DenOwq píše:Nápověda pro příště, nikdo se nesr** tam kam nemáš, rada pro všechny.
Každý tu kopíruje, ale vy jsi neuvědomujete vlastně, co to má za důvod. Těm adminum/majitelum to má být příjemné, že někdo chce mít server jako právě oni, ale někdy se stane že to přeženete. Váš server se stane známějším, než byl ten majitelů a máte problém, budou vás obviňovat že jde opravdu kopírovali, neřeknu kdyby tam byli jen nějaké stejné pluginy ale znám lidi, co tam dají i ten samý spawn/stavby. Proto nemám rád free pluginy, majitel si je stáhne, dá do složky /plugin a má to co ostatní.

Kdybych něco kopíroval vím o tom vše mám vlastní to že mám podobný popisek jako dřív měla Funparba která již krachla i SmartCraft který to kopíroval ani nevím odkud myslím že že stylecraftu protože měl i celý web zkopirovany totálně do písmene tak mě nemůže kdokoliv obviňovat ze ja něco kopiruju když ty servery už ani nebyly.. Takže můžu říct že když se smartcraft kopirajt objevil zpět ze on to okopíroval odeme prostě tvrzení proti tvrzení .

MarekBurget

#17 Příspěvekod MarekBurget » 02 led 2016, 13:55

Tak jednoducho, prečo si ten popisok nezmeníte?
Popisok si stejne nikto nevšímá...

tadeas97

#18 Příspěvekod tadeas97 » 02 led 2016, 13:58

Proč by měl ustupovat člověk který za nic nemůže? Potom mi napíše at si zrusim server a mám ho poslouchat?

-- 02 led 2016, 13:01 --

Řeknu to zde jednoduše a stručně: HenTgen je člověk který už pár portálů zničil a mysli si ze z něho má každý respekt právě naopak každý se mu směje a neví o tom _HeNTgen_ je svině která závidí ostatní portály a proto je chce poškodit aby on byl ten nejlepší a potom se všem směje do ksichtu jednoduše a stručně řečeno mohl bych tady o něm taky napsat román..

MarekBurget

#19 Příspěvekod MarekBurget » 02 led 2016, 14:05

Proč by měl ustupovat člověk který za nic nemůže?

Tak potom ustúp ako múdrý človek :)

HenTgen
Věk: 26

#20 Příspěvekod HenTgen » 02 led 2016, 14:21

Tak to napíšu ještě jednou, pro vás pro všechny když tomu nerozumíte :D SmartCraft.eu byl server, kam majitel vůbec nechodil a vše nechal na mě, všechno jsem zde stavěl, vytvářel a nastavoval já, a byl jsem zde jako jediný z a-teamu (nepočítám ty 2 co tam vydrželi maximálně měsíc) Já byl ten co tam byl přes rok a půl a všechnu práci dělal za majitele, v tomto případě mám právo na to, když se majitel už MC nevěnuje a server který mělo spousta hráču rádo nechal potopit. Já mám jako ten, co server udržoval nad vodou a staral se o něj, mám právo na to ho obnovit kdykoliv chci. Spoustu hráčum chyběl a jen jsem jim udělal radost, a já nikomu nic nezávidím, to očividně vy mě když mi na každý server co si udělám se přiserete, urážíte ho a posílate na něj boty, a pak tu brečíte.. dost ubohý :)
Nejznámější administrátor CZ/SK herních serverů.

Minecraft administrace - 8 let
GTA:SA administrace - 3 roky
Counter Strike administrace - 2 roky
Call Of Duty administrace - 2 roky

Zpět na „Minecraft, Tekkit“