@Ju3eN: Ihned musím podotknout, že důvod číslo dvě, tedy „1.5.2 hraje viac hráčov z chudobnejších rodín ktoré majú staršie počítače“ je nádherný argumentační faul.
Verze 1.8.9 je zatím nejméně náročná verze Minecraftu.
@pitilon@seznam.cz: Ano a ještě se tím chlub, že jsi na jeho serveru propagoval svůj server. Nejubožejší věc, kterou zakazují všichni majitelé serverů včetně tebe a sám tyto praktiky provozuješ. Dobrá práce.
Kritika (která není jen o tom být negativní) příjde za moment.
POZVANKA | Server DeToX
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Re: POZVANKA | Server DeToX

Poprosme babičku
kupi nový.
-- 23 pro 2015, 11:32 --
100% pravda, oni su proste leniví si najst launcher.

-- 23 pro 2015, 11:32 --
Nejento piše: Verze 1.8.9 je zatím nejméně náročná verze Minecraftu.
100% pravda, oni su proste leniví si najst launcher.
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
@MarekBurget: „lebo su leniví si stiahnuť launcher.“. Nebo prostě jednodušeji a doufám, že pravděpodobněji, pokud mají orignální Minecraft, tak si jen zvolí jinou verzi. A to je ta nejjednodušší věc, kterou může kdokoli udělat.¨
Menší doplňková otázka: Máš nějakou webovou prezentaci serveru, nebo ne?
Menší doplňková otázka: Máš nějakou webovou prezentaci serveru, nebo ne?

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
nejento píše:@pitilon@seznam.cz: Ano a ještě se tím chlub, že jsi na jeho serveru propagoval svůj server. Nejubožejší věc, kterou zakazují všichni majitelé serverů včetně tebe a sám tyto praktiky provozuješ. Dobrá práce.
Nechlubím, jen mu říkám, že mu to blbě cenzuruje
na tom něco bude,jindy mi jiné verze jely na cca 36fps a 1.8.9? cca 60-100nejento píše:Verze 1.8.9 je zatím nejméně náročná verze Minecraftu.

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, špatně mu to cenzuruje. Ale já se ptám, proč to vůbec zkoušíš?

- Ju3eN
- Věk: 22
Tohle je jen pozvánka, nemusíte tu hned všeechno kritizovat. Hráči sú na servery spokojný a to je to hlavné. Nie tam riešiť nejaké "detaily" PS: díky nejento že si sa ma zastal 

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ju3eN píše:Server je dobre zabezpečený proti reklamám.

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Ju3eN
Proti reklamam ale samozrejme ne proti textovym ked každy ma inu textovu ip to a proste neda blokovat jeden ma mc. dalši play. atd..
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
>„Server je dobre zabezpečený proti reklamám.“
Ano. Ten, kdo udělá reklamu, dostane okamžitě banán. A hotovo. Taky je to ochrana. Já bych si na server nikdy nedal plugin proti reklamě. Maximálně proti spamu. Ale proč proti reklamě? Když vím, že na serveru mám někoho, kdo se dané osoby zbaví, nebo prostě mám server takového typu, že ti hráči u mě zůstanou.
Ke kritice:
Určitě plusů by se našlo více, ale nechce se mi tam hrát tak dlouho, abych je objevil. Tohle je asi všechno, na co jsem narazil při prvním přihlášení. Dal by se tam započítat třeba i spawn, novinky v knihách při loginu a další. A tak i stejně by se dalo najít více mínusů.
Pokud se bavíme o rozdílu mezi 1.5.2 a 1.8.9, tak tam je rozdíl UUID u hráčů a nutnost použít jiný launcher, než starý dobrý AnjoCaido Launcher. To je asi jediný důvod, proč máš na serveru lidi. Jinak bys byl dávno převálcován.
Z mého pohledu není server zajímavý už jen tou hromadou všech těch věcí zdarma na serveru. Pokud ale ti jde o to mít Creative server, pak se ti to asi daří.
Ano. Ten, kdo udělá reklamu, dostane okamžitě banán. A hotovo. Taky je to ochrana. Já bych si na server nikdy nedal plugin proti reklamě. Maximálně proti spamu. Ale proč proti reklamě? Když vím, že na serveru mám někoho, kdo se dané osoby zbaví, nebo prostě mám server takového typu, že ti hráči u mě zůstanou.
Ke kritice:
- [+] Santa na spawnu mi kouká na rozkrok (nevím, jestli jsem to spíše neměl dát do mínusů)
- [+] FAQ na spawnu
- [+] /help
- [+] Netradiční verze serveru. Super pokud je někdo nostalgik.
- [-] Nevidím /plugins. Jak mám vědět, co mám používat, když nemám alespoň základní pluginy, který pro hráče slouží, nebo alespoň jejich popis? Tohle ale naštěstí kompenzuje povolený /help
- [-] Mně třeba vadí zbytečné scoreboardy. Do těch FAQ jsi mohl alespoň napsat, jak se jich případně zbavit, protože to tam jenom otravně svítí a žádné užitečné informace mi to nepodává. Jo kdyby byl event, tak to svoji funkci zobrazování skóre splňuje bezvadně.
- [-] Hrozně nepřehledný chat. Neměň barvy textů pro odlišné skupiny, tak aby každá skupina měla vlastní barvu textu v chatu. Rozhodně pokud potřebuješ třeba helpery nebo adminy mít nějak výraznější, tak je změna logická
- [-] Hodiny na spawnu. Proč? V hlavním panelu mám čas vždycky dostupný. Akorát to laguje server. Kdyby to sloužilo třeba na měření nějakých časů při eventu, prosím.
- [-] Doly
- [-] Zdarma peníze
- [-] Zdarma XP
- [-] Veřejný enchant
- [-] Zdarma veškeré bloky na prodej
Určitě plusů by se našlo více, ale nechce se mi tam hrát tak dlouho, abych je objevil. Tohle je asi všechno, na co jsem narazil při prvním přihlášení. Dal by se tam započítat třeba i spawn, novinky v knihách při loginu a další. A tak i stejně by se dalo najít více mínusů.
Pokud se bavíme o rozdílu mezi 1.5.2 a 1.8.9, tak tam je rozdíl UUID u hráčů a nutnost použít jiný launcher, než starý dobrý AnjoCaido Launcher. To je asi jediný důvod, proč máš na serveru lidi. Jinak bys byl dávno převálcován.
Z mého pohledu není server zajímavý už jen tou hromadou všech těch věcí zdarma na serveru. Pokud ale ti jde o to mít Creative server, pak se ti to asi daří.

- Ju3eN
No ale pre hráčov je každá netradičná "vec" ako hodiny atd.. Užitočné a hráči to majú radi ked je na servery niečo nezvyčajné čo v normalnom mc nenájdu. Server nie je Survival ale skôr PvP a Creative ako si zpomínal. A v dnešnej dobe sú hráči dosť lenivý hľadať suroviny atd.. Tak preto sú tam doly a shop. A plugins není videt proto aby vše hráči nekopírovali na svuj server. Proste konkurence no.