Som spokojný z WIN 10 , kvoli optimalizacií,(stokrat lepšia), rychlejšie zapnutie ,až na to že niekedy riadne nereaguje ŠTART okno, a neotvorí sa mi..
Windows 10
-
MarekBurget
Re: Windows 10
Mám PC bez bluetooth či ako sa to boha píše
zložite slovo 
Som spokojný z WIN 10 , kvoli optimalizacií,(stokrat lepšia), rychlejšie zapnutie ,až na to že niekedy riadne nereaguje ŠTART okno, a neotvorí sa mi..

-
anotherblackfiresalt
Stejnak nednou vsichni prejdete na 10 i kdyz tam je lehkej sync, da se ale vypnout.
Ale na jejich nasledujici sync me nikdo nedostane, radsi mit linux.
Co se tyce BT jen updatuj, me BT taky nabehlo az po par updatech.
Ale na jejich nasledujici sync me nikdo nedostane, radsi mit linux.
Co se tyce BT jen updatuj, me BT taky nabehlo az po par updatech.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
notebook asi nenechávám že aktualizovávat? Ale počkám na další aktualizace, zda zaberou, ale díky za jeden z nejlepších tipů

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Tak win7 je o ničem, pokud nechceš ale 10ky, tak si i tak radši pořiď 8.1. Pokud ti vadí špatný start tlačítko, je tu ClassicShell. Spolehlivost win8 je mnohem větší, jak win7
Jinak i na win8 mi to chvíli po updatu 8->8.1 bluetooth nechtělo brát, přeinstalování ovladačů od výrobce pomohlo a od té doby s tím nebyl nikdy problém...
Jinak i na win8 mi to chvíli po updatu 8->8.1 bluetooth nechtělo brát, přeinstalování ovladačů od výrobce pomohlo a od té doby s tím nebyl nikdy problém...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
anotherblackfiresalt
Win7 >Win8
Win 7 je jedem z nej Winu, jestli ne ten nejlepsi. Hned po nem XP, ale protoze mu uz bohuzel skoncila podpora tak tam radim 10 . 8 je bida a utrpeni. Jak po uzivatelske strance tak po strance vyvojarske.
Win 7 je jedem z nej Winu, jestli ne ten nejlepsi. Hned po nem XP, ale protoze mu uz bohuzel skoncila podpora tak tam radim 10 . 8 je bida a utrpeni. Jak po uzivatelske strance tak po strance vyvojarske.
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
S tím se nedá zcela souhlasit.
Win8 můžeš využívat zcela stejným způsobem jako win7, jen navíc máš možnost používat tzv. metro (a neviděl jsem ho pár měsíců už, ale jsou lidi, co to mají rádi), stejně tak optimaliazce je někde jinde, win7 je zastaralý a výkonově pomalejší. Sice uznávám, že s tím GUI se trochu netrefili, ale od toho tu je win10, který tu zkušenost uchopil a splácal něco užitečnějšího.
Donedávna jsem měl v práci XP, teď tu mám 7, doma mám 8...a je to sakra rozdíl, v neprospěch těch starších systémů. Win 8 je ve spoustě věcí dodělaný tam, kde win7 přinesl novinky, ale to dokud zůstaneš zakonzervován na starém, tak asi nepoznáš.
PS: XP je fakt prakticky už docela nebezpečné, pro starší počítač si radši pořiď XUBUNTU
Win8 můžeš využívat zcela stejným způsobem jako win7, jen navíc máš možnost používat tzv. metro (a neviděl jsem ho pár měsíců už, ale jsou lidi, co to mají rádi), stejně tak optimaliazce je někde jinde, win7 je zastaralý a výkonově pomalejší. Sice uznávám, že s tím GUI se trochu netrefili, ale od toho tu je win10, který tu zkušenost uchopil a splácal něco užitečnějšího.
Donedávna jsem měl v práci XP, teď tu mám 7, doma mám 8...a je to sakra rozdíl, v neprospěch těch starších systémů. Win 8 je ve spoustě věcí dodělaný tam, kde win7 přinesl novinky, ale to dokud zůstaneš zakonzervován na starém, tak asi nepoznáš.
PS: XP je fakt prakticky už docela nebezpečné, pro starší počítač si radši pořiď XUBUNTU
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.