zdravym,mám probléb včera někdo využil práv a vzal my práva na teamspek3 a vymazal všechny místnosti a přejmenovat TS3
ale teď nevím kam se dává ten TOKEN..
IP-81.0.217.180:7564
jak si vratit prava
- MiniMe
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak si vratit prava
Je třeba zresetovat server.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.
- max_007
- Věk: 36
mne to minule spravil neaky magor tiež na mojom ts , ked si to chces spravit sam tak ja som to spravil takto :
vypol som cez cp ts lebo on tam bol napojeny a daval mi bany ked som sa chcel napojit, a kedze ts banuje na hardware a na ip tak som vecer okolo 00:00 zapol ts cez cp som vytvoril token a napisal kamosovy nech sa tam napoji a pouzije token, on tam zmazal vsetky bany, a potom už som sa napojil normalne, pridal som si token a zmazal vsetkych adminou z tokenmi , porobil znova miestnosti, na tsku a pozor hlavne je treba ist do zalozky permisions a popozerat ci si tam nenechali nejake zalozne skupiny lebo u mna to tam spravili taze pokukat a pomazat. dalej si cez list permisions mozes dat list all clients a tam pozret kto ti tam narobil bordel a dat mu ban na ts.
(cp - control panel)
vypol som cez cp ts lebo on tam bol napojeny a daval mi bany ked som sa chcel napojit, a kedze ts banuje na hardware a na ip tak som vecer okolo 00:00 zapol ts cez cp som vytvoril token a napisal kamosovy nech sa tam napoji a pouzije token, on tam zmazal vsetky bany, a potom už som sa napojil normalne, pridal som si token a zmazal vsetkych adminou z tokenmi , porobil znova miestnosti, na tsku a pozor hlavne je treba ist do zalozky permisions a popozerat ci si tam nenechali nejake zalozne skupiny lebo u mna to tam spravili taze pokukat a pomazat. dalej si cez list permisions mozes dat list all clients a tam pozret kto ti tam narobil bordel a dat mu ban na ts.
(cp - control panel)
-
Ano,me ten kkt dal taky ban vlastne vsem adminum napsal sem mail aby ste mi ts reinstalovaly protoze , mě někdo řekl že to děláte jen vy takže sem napsal ale zatím nic.. Jinak díky
- max_007
- Věk: 36
dneska ten magor bol zase na mojom serveri , pisal mi ze cau, som si reinstaloval windows mozes mi dat admina .... a samozrejme predým si dava nick neakeho admina z mojho tska