Pluginer

Pokec o čemkoliv ostatním
TheFafa170

Pluginer

#1 Příspěvekod TheFafa170 » 29 říj 2015, 23:17

82.208.17.32:27056

Hledam Pluginera ktery by bil teamovy a umel delat s pluginema jestli umi i vitvařel pluginbudu rači

co nabizime ?
:arrow: server kde si mužete testovat plugin stavby hrat z hračama atd
:arrow: přatelsky ateam
atd

co požadujem ?
1: teamovy hrač
2: brat to važne¨
3: nebit vulgarni
4: min 12+ let
5: Gramatika neni podstatna ! (gramatika neukazuje jeky je človek v pluginerovani)
6: pokud umite udelat svuj vlastni plugin tim lip

pokud toto splnujete napište mi do Soukromich sprav a tam mi vše napište + jestli mate skype a jeho jmeno skype nebo email, email pokud nemate skype dekuju za pozornost

Tomáš55555

Re: Pluginer

#2 Příspěvekod Tomáš55555 » 29 říj 2015, 23:31

Ahoj, svého vlastního pluginera nehledej na fórku, ale jdi na jiné servery a poptej se + toto patří do offtopic :). Budu rád za K+.

Dr.Wolf

#3 Příspěvekod Dr.Wolf » 29 říj 2015, 23:33

Dobrý den,
Tma jste napsal do špatného tématu.
A ještě taková menší připomínka k tomuto bodu 5: Gramatika neni podstatna ! (gramatika neukazuje jeky je človek v pluginerovani).
V tomto jste se příšerně spletl, protože jestli si hráč vybere váš server a bude na něm chtít hrát tak tam asi dlouho nebude, protože mít špatnou gramatiku. Jen si představ, že se přihlásíš na nějaký server a v překladech pluginu budou chyby a ty chyby tě hned praští jakožto já studuji vysokou školu tak pro mě je gramatika velice podstatná a navíc, když vám tatínek a maminka zaplatí server tak se nedivím.

-- 29 říj 2015, 23:35 --

Tomáš to si dokážu živě promítnout v hlavě přihlásí se třeba na style craft a zeptá se majitele jestli mu nenastaví jeho server. Promiň, ale tohle mi přijde jako dobrý vtip akorát se mu vysmějí.
Obrázek

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 30 říj 2015, 07:54

Ve všem máš úplnou pravdu..
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

Dr.Wolf

#5 Příspěvekod Dr.Wolf » 30 říj 2015, 10:46

A myslím si, že třeba TheGotak (majitel stylecraftu) nebude dělat konkurenční servery, které by pak mohli brát hráče jeho serveru. To raději si na serveru udělají nějakou SuperTruhlu a bude na ní vydělávat. Možná si někteří říkáte, že to není pravda, ale prostě to je realita. A navíc nevím jestli ti někdo napíše, že to chce dělat tak to bude zázrak, protože tu jsou většinou majitelé serverů. Možná ano, ale udělají to za nějaký ten kredit na fh.
Obrázek

Zpět na „Off topic“