Prodám server, rychle a levně
- DenOwq
- Věk: 28
Re: Prodám server, rychle a levně
Pokud nemate zajem nepiste, pokud vim marku tak jsi psal ze black je levnejsi prodaval 2kr:1kč a kuppval jsi to odnej.
Muhahha.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale on neprodává hotový server. Další co nepochopil, že místo toho, aby prostě prodával 2000 kreditů za 1000Kč, tak koupit server za 2000 kreditů a ten prodává prostě za 1000Kč.izyy píše:Si mohol popísať aj stav serveru, aj keď sa zdá, že nie je navštevovaný. Každopádne ja osobne napr. PayPal nepoužívam a nikdy ani nebudem.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- SamerLP
35 slotový server na 5 mesiacov za 55€? To si radšej kúpim novú myšku alebo klávesnicu či oblečenie. Najviac ma ale pobavilo že "levně" úplne lacné to je! No nekúpte to!
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nejak chytrý ne?

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nevíš, že 61,75€ (cena při vlastní objednávce) je více než 55€, tak bych si být tebou zopakoval matematiku.SamerLP píše:35 slotový server na 5 mesiacov za 55€? To si radšej kúpim novú myšku alebo klávesnicu či oblečenie. Najviac ma ale pobavilo že "levně" úplne lacné to je! No nekúpte to!
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- SamerLP
Na hlavnej stránke tejto témy je cena 1500 rátal som to cez kalkulačku: http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaje/ ... kalkulacka a tam mi vyšlo že to je podla aktuálneho kurtu 55,33€ -_- tak neviem kde si zobral 60€... a neviem aký debil by rátal ručne 1500Kč na eurá :/
- DenOwq
- Věk: 28
- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Když už chceš z někoho dělat debila, tak si předtím zjisti informace, protože pak děláš debila akorát ze sebe:SamerLP píše:Na hlavnej stránke tejto témy je cena 1500 rátal som to cez kalkulačku: http://www.nbs.sk/sk/statisticke-udaje/ ... kalkulacka a tam mi vyšlo že to je podla aktuálneho kurtu 55,33€ -_- tak neviem kde si zobral 60€... a neviem aký debil by rátal ručne 1500Kč na eurá :/

Nebo ti tu cenu serveru v € mám ještě dát do červenýho rámečku? Navíc to není ani 61,75€, což jsem psal dříve, protože jsem měl vybranou jinou hru, ale rovnou 137,70€.
A teď mi pověz, je výhodnější si koupit server za 137,70€ přímo nebo tady od něj za 55€?

Asi tak, po těch X letech tady mě už opravdu ta demence některých lidí tady opravdu začíná lézt krkem...DenOwq píše:hele podivej se kolik stoji ten samý server na fh...

- SamerLP
Tak sorry ja som si myslel že myslíš že som zle prepočítal cenu s 1500Kč na eurá. Ale ty si to myslel takto. Dobre že stojí cez 100€ 35 slotov na 5 mesiacov aj tak tých 50€ je vela. Ale to už bude tým že fakaheda je moc predražená. (Ten kto tie ceny vymyslel fakt musel byť na mozog -_-)