Zdravím, měl bych malinkou prosbu, jedná se o můj MC server kde jsem si nainstaloval plugin PerWorldPlugins, potřeboval bych v nějákém světě disablenout plugin na residenci vše jsem udělal polde jednoho návodu na Youtube, ovšem plugin pořád funguje, pokud by měl někdo radu jak to opravit, rady sem, předem díky!
PerWorldPlugins
-
crada777
PerWorldPlugins
Server: 82.208.17.29:27445
Zdravím, měl bych malinkou prosbu, jedná se o můj MC server kde jsem si nainstaloval plugin PerWorldPlugins, potřeboval bych v nějákém světě disablenout plugin na residenci vše jsem udělal polde jednoho návodu na Youtube, ovšem plugin pořád funguje, pokud by měl někdo radu jak to opravit, rady sem, předem díky!
- TheAmazingCave
-
crada777
Re: PerWorldPlugins
No... Potřebuji zakázat tu residenci, ale pořád je v tom světě povolená...
Mám to tam takto:
Residence:
- creative_svet
- spawn
Mám to tam takto:
Residence:
- creative_svet
- spawn
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: PerWorldPlugins
Poratím ti, jak zakéžeš určitý příkaz ve světě (jestli ta permisse -residence.* je blbě, tak to déj, správně, nejak už nevím, jakou má residence permissi):
/pex group hodnost add -residence.* jméno_světa
/pex group hodnost add -residence.* jméno_světa

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/