82.208.17.15:27074
Ahoj, spawn sem nastavil na strednem bode dal sem snad vechny setspawn /setspawn , /mw setspawn , /authme setspawn , /setworldspawn. A porad je portuje na strechu spawnu ! a kdyz se prihlasi je tam doska jenze kdyz na ni prvnykrát dopadnou prikaz se nespusti a skačou ze strechy. Co mám delat?
Spawn Problém
- Ju3eN
- Věk: 23
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spawn Problém
Máš tam res? Asi jo, tak v ní povol tp nebo move, a už jim to půjde, měl jsem ten samý problém, a bylo to tím, že jem v res měl zakázané move nebo tp, už nevím přesně....

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Ju3eN
ne ne ja tám mam region. ale kdyz se prvnykrat pripoji a spadnou na to nic ale az pak kdyz druhykrat prejdou po tom aby je to dalo na spawnpoint presne
-
MarekBurget
Novačikov ked to portuje, tak skus /setspawn Newbies
pokial maš 1.8.+ bude to na 100 % fungovať.
Popr. skus znova /mv setspawn
pokial maš 1.8.+ bude to na 100 % fungovať.
Popr. skus znova /mv setspawn
- Ju3eN
Ale ja mam na to plugin SetSpawn lebo cez Essentials ten príkaz nejde
- DanielL
Prikaz ti cez essentials nepojde ak na serveri nemas plugin EssentialsSpawn ktory je tiez v Essentials balicku. Pouzivat ine pluginyna setspawn je zbytocne.
Jo.
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
na jednom serveru mi to delavalo taky.. a zaboha sme to nerozjeli.. proste novacci obcas se spawnuli na strese..
kontrolovali a zkouseli sme vse co by s tim mohlo mit spolecne.. multiverzi, esentials, authme
nakonec pomohlo razne a jednoduche reseni
nad mistem kde se spawnujeme nemame strechu
od te doby je klid
kontrolovali a zkouseli sme vse co by s tim mohlo mit spolecne.. multiverzi, esentials, authme
nakonec pomohlo razne a jednoduche reseni
nad mistem kde se spawnujeme nemame strechu
od te doby je klid
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Tak ona je v tom zapojená i ochrana zabudovaná přímo v Minecraftu, kde prostě první spawn ve světě je nutně "bezpečné" místo. A server musí VĚŘIT, že tebou nastavené místo je vskutku bezpečné
Nicméně i když se někdo objeví na střeše (u mne je to posílalo nad bedrock xD ), tak je to vždy striktně jedno místo, kde pak již není těžké dát "bezpečnostní" commandblock s nášlapkou či jinou autodetekcí, který případné zabloudilce ihned po objevení přeteleportuje tam, kde se měli objevit. Ti to po prvotním přihlášení ani nepostřehnou.
Stejná situace by se děla i bez jediného pluginu, schválně si to někdy zkuste (třeba na localhostu), ale teď si nepamatuji, zda jsem to u mne vyřešil opravdu nastavením všech příkazů (a že jich vanilla sama o sobě má dost tohoto se týkajících), nebo zda stále dochází k problému a teleportuje je commandblock...důležitý je vjem pro přihlášeného hráče, a ten nějaká případná teleportace nezkazí, zato cosi, že po něm chce heslo (a když ho nedostane, tak ho to po 10s vyhodí), to odradí velký počet hráčů

Stejná situace by se děla i bez jediného pluginu, schválně si to někdy zkuste (třeba na localhostu), ale teď si nepamatuji, zda jsem to u mne vyřešil opravdu nastavením všech příkazů (a že jich vanilla sama o sobě má dost tohoto se týkajících), nebo zda stále dochází k problému a teleportuje je commandblock...důležitý je vjem pro přihlášeného hráče, a ten nějaká případná teleportace nezkazí, zato cosi, že po něm chce heslo (a když ho nedostane, tak ho to po 10s vyhodí), to odradí velký počet hráčů
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
-
marty_
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
ano to je vlastne pravda, vzpominam si, ze to sem kdysi taky zkousel comandblokem s naslapnou deskou, jenze u mne to nebylo ze by se objevili novi hraci vzdy na stejnem bode ale v urcitem okruhu, a to dle meho zjisteni zas delala ochrana spawnu ktera se nastavuje v server properties. kdyz ji jsem nastavil na 1 tak to se pak objevovali na jednom bodu, ale nez sem na to prisel, tak uz sem mel predelany spawn na beztrechove provedeni a porad slunecno 
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Jsou to tyto:
- Ju3eN
díky bylo to tým Essentials Spawn ale všem vám dávam K+ za pomoc