Změna skinu

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
tofteen1

Změna skinu

#1 Příspěvekod tofteen1 » 04 říj 2015, 17:51

Server: 82.208.17.30:27077

Ahojte, potřeboval bych poradit se změnou skinu. Mám originál minecraft 1.8.8 a server Minecraft Tekkit 1.8.8 na Fakaheda.eu a mám tento problém se skinem.
Když se připojím na server mám skin holky. Zresetoval jsem to na minecraft.net/profile zpátky na ,,steve,, ale nepomáhá to, změna se projeví jen když hraji offline, i pokud nahraji svůj skin, tak se změna projeví jen offline. Po přihlášení na online server mám skin holky. Zkoušel jsem i nainstalovat Javu 8. Mám win7 64. Nevím jak to udělat, prosím o radu. Díky moc.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna skinu

#2 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 04 říj 2015, 18:10

Změny skinů se projevují časem... Nevím za jak dlouho... Myslím si, že asi do půl dne...
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

xDonalck
Věk: 25

#3 Příspěvekod xDonalck » 04 říj 2015, 20:32

Od verzie Minecraftu 1.8 už Steve nieje defaultný skin ale "Alex" takže to nezmeníš.
Zmeníš to iba tak že buď si nahraješ Steve skin na "šablonu" Alex.

tofteen1

#4 Příspěvekod tofteen1 » 04 říj 2015, 21:29

xDonalck píše:Od verzie Minecraftu 1.8 už Steve nieje defaultný skin ale "Alex" takže to nezmeníš.
Zmeníš to iba tak že buď si nahraješ Steve skin na "šablonu" Alex.

Děkuji, a mohl by jsi mi trochu popsat jak na to polopatě?? Díky moc

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod Hanakocz » 05 říj 2015, 00:23

Server musí být řádně nastaven pro komunikaci s Mojang servery, nějaký dobrák dal jako default to, že to tak není. Potřebuješ mít v server.properties nastavené, že online=true
Pokud jsi měl doposud False, dej pozor, že se změní hráčům UUID, tedy i to, do jakých souborů se ukládá inventář atd. Pokud nepřejmenuješ soubory hráčských dat na nová UUID, inventáře se ztratí. Taktéž nebudou moci na serveru hrát neoriginální hráči

Bez tohoto nastavení server sám od sebe se servery Mojangu (a tedy i se skin serverem) NEKOMUNIKUJE. Sice na to existují pluginy, ale je to poměrně zbytečný bordel na serveru navíc. Nicméně pokud je na serveru authme, tak máš 99% jistotu, že server je i pro warez a tudíž bez práce navíc tam skiny prostě nebudou.

Na běžném online=true serveru stačí pro změnu skinu nahrát nový na Minecraft.net a relognout se. Teoreticky občas je třeba chvilku počkat, ale víceméně i takje změna prakticky ihned.
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

MarekBurget

#6 Příspěvekod MarekBurget » 05 říj 2015, 12:20

Hanaaakoo ježiiš .:DD

Ja z teba blazním, to tvoje online mode :D si to daj do podpisu :PP

Vieš ale polka hračov je warez.. čo narobíš.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod Hanakocz » 05 říj 2015, 17:26

Já to vím, ale 3/4 lidí neví, jak to funguje. Tento příspěvek nebyl vůbec o tom, co je správně a co špatně, ale striktně, jak to funguje a že prostě s online=false bez dalších prácí ty skiny prostě nejsou. Chceš to snad vyvrátit? Můžeš začít, zkus si to s čistým serverem bez jediného pluginu ;)
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

xDonalck
Věk: 25

#8 Příspěvekod xDonalck » 06 říj 2015, 15:30

Neviem z čoho sa zblázniš.. či z toho že Hanako doporučuje online-mod čím kvalita serveru ide hore a ja s ním absolútne súhlasím, alebo z toho, že Slovensko a Česko má servery, ktoré sa nikdy nedostanú na vrchol ako je Shotbow, Hive atp. A to iba jednou chybou... online mod.

Je pravda, že na Česku a Slovensku hrajú prevážne iba deti, ktoré sú warez a to nikto nezmení. Pokiaľ by sa na Česku a Slovensku založil nejaký poriadný, kvalitný server pre premium tak by mal veľkú šancu preraziť aj do zahraničia. ;)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“