IP 82.208.17.23:27082
Ahoj nějak mi nefunguje AUTOMATICKY skinsrestorer v konzoly to píše > [12:18:07 INFO]: [SkinsRestorer] Skin fetch failed for player EveryMan: Rate limited
Spigot 1.8.8
SkinsRestorer
- EveryMan
SkinsRestorer
Pravda zvítězí nad lží a nenávistí
-
Mike8748
Re: SkinsRestorer
s chybou "rate limited" nic jednoduchýho neuděláš
server mojangu odkud plugin tahá skiny, má limit 600 požadavků za 10 minut z jedné IP adresy. a protože na stejné IP jako jsi ty je více serverů tak ten limit se vyčerpá dost rychle.
bylo by třeba upravit zdrojový kód pluginu aby používal jiné adresy z kterých bude tahat skiny, a udělat si tak vlatní proxy (např. přes webhosting), pak je výrazně nižší šance na vznik chyby "rate limited"
server mojangu odkud plugin tahá skiny, má limit 600 požadavků za 10 minut z jedné IP adresy. a protože na stejné IP jako jsi ty je více serverů tak ten limit se vyčerpá dost rychle.
bylo by třeba upravit zdrojový kód pluginu aby používal jiné adresy z kterých bude tahat skiny, a udělat si tak vlatní proxy (např. přes webhosting), pak je výrazně nižší šance na vznik chyby "rate limited"
-
olamusek
- Věk: 23
- Kontaktovat uživatele:
Re: SkinsRestorer
Smaž plugin, vypni server nahrej plugin a nahrej také plugin protocollib a poté server zapni.
"Je lepší umřít jako dobrý člověk, nebi žít jako zrůda?" - Andrew Leaddis
Pokud jsi zvědavej mrkni na můj profil.
Pokud jsi zvědavej mrkni na můj profil.