Ukraden server z neznáme příčiny - prosím administrátory
- mannyvee
- Věk: 26
Re: Ukraden server z neznáme příčiny - prosím administrátory
Tady alespoň vidíš, že snadná hesla si nikdy nedávej a hlavně nikomu neříkej 

-
Copak sem to nekomu rikal navic heslo jsem mel slozite cisla,velke znaky potom special znaky ,ja to heslo nikomu nerekl ,nevim jak to dela. Dostal se mi i na ten email.
- Arcas
Pokud má přístup k tvému mailu je docela na pováženou, aby sis změnil kontrolní otázku 

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
No to je to nejhorsi co mi udelali nemohu zadat heslo k tomu emailu on na nej vlezl ja nevim jak to dela ,heslo od emailu bylo uplne jine nez na fh.
- Arcas
BEZPEČNOSTNÍ OTÁZKA. Pokud ti uhodl bezpečnostní otázku či jinak ověřil vlastnictví mailu, tak si nechal zaslat ztracené heslo k FH účtu a bylo vyřešeno. Nejlepší bezpečnostní otázka je něco, co si budeš pamatovat, ale s otázkou to nesouvisí. Tudíž například na otázku rodné příjmení matky odpovíš rodným příjmením babičky apod. Hlavně nic osobního, co by kdokoliv mohl vědět.
PS.: Najdi si na internetu články o bezpečnosti mailu a všeobecné účtů.
PS.: Najdi si na internetu články o bezpečnosti mailu a všeobecné účtů.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
jak jsi dopadl?
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)