Counter-Strike: Global Offensive
- Qefik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Counter-Strike: Global Offensive
To by ses divil, kolik source hraje lidí
Jen v česku je trend mít všechno snadno a zadarmo, tak lidi stahujou 1.6. 1.6 de pomalu ale jistě do kýble, tak to zase vidím já.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
Mark Twain
Mark Twain
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Ale lidi hrajou s dobrýma PC, stačí se podívat na veřejně dostupná data, která shromažďuje Steam a to s čím hrajou na Source stačí až až. Každopádně já osobně doufám, že CS: GO bude průlom a bude hratelný a plné servery budu mít 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Felazz - 4game.cz
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne klasické CS bude hranejšie
Felazz - 4game.cz - FakaHeda.eu
-
- Kontaktovat uživatele:
Qefik píše:To by ses divil, kolik source hraje lidíJen v česku je trend mít všechno snadno a zadarmo, tak lidi stahujou 1.6. 1.6 de pomalu ale jistě do kýble, tak to zase vidím já.
Přesně to říkám já akorát že to pomalu znamená u mě pár let.

- Austin
- Site Admin
- Věk: 38
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Ale lidi hrajou s dobrýma PC, stačí se podívat na veřejně dostupná data, která shromažďuje Steam a to s čím hrajou na Source stačí až až. Každopádně já osobně doufám, že CS: GO bude průlom a bude hratelný a plné servery budu mít
Mno, jestli vubec nejake servery budou. Ma to totiz mit matchmaking system velice podobny tomu z CoD. Proste budes hrat a dostavat za to expy a kdyz se budes pripojovat, tak te to budou automaticky hazet na servery kde hrajou lidi s podobnym rankem jako mas ty. Tyhle servery si bude spravovat samo Valve a budou pure bez ruznych modu atd.
Pak by pry snad mohly byt i dedikovane servery pro verejnost, ale ty uz nebudou rankovane, takze...
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tohle samozřejmě vím, ale ne všichni budou preferovat jejich rank systém a holé servery od Valve
Nemyslím si, že by měl být problém natáhnout lidi i na normální dedicated server - ono taky ty oficiální servery nebudou mít velké počty slotů (styl hry přizpůsobený 5 vs 5 mě nezajímá), takže až je to bude nudit, tak doufám rádi přijdou na 16 vs 16 hru, jak je to u Source 
Každopádně víc se dozvíme za měsíc, až bude veřejná beta

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

-
Mno, jestli vubec nejake servery budou. Ma to totiz mit matchmaking system velice podobny tomu z CoD.
To byl důvod proč jsem přestal CoD 6 hrát - pro mě absolutní fake. Ale myslím si že se to bude dát v pohodě obejit například na CoD 6 je i neocialni Zombie Mod a něco na způsob GameParku že klikneš na server a hraješ - bohužel za killy nedostáváš exp apod. Ale zpátky ke GO. Pokud to bude jako i CoD systému tzn. ranky, expy věci až od určitého levelu CS pro mě ztrácí originalitu...

-
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:Tohle samozřejmě vím, ale ne všichni budou preferovat jejich rank systém a holé servery od ValveNemyslím si, že by měl být problém natáhnout lidi i na normální dedicated server - ono taky ty oficiální servery nebudou mít velké počty slotů (styl hry přizpůsobený 5 vs 5 mě nezajímá), takže až je to bude nudit, tak doufám rádi přijdou na 16 vs 16 hru, jak je to u Source
Rozhodně uvídí se, ale myslím, že nebude o hráče zase taková nouze. Když už mají hrát stylem jako COD tak raději budou hrát COD a né něco, co se mu nenápadně podobá a je hůř spracované. Já se tedy taky necpuna na více slotové servery nejvíc tak na 16. Baví mě hrát mezi 10-16 hráči. Myslím, že takových to hráčů je většina. Tudíž o hráče v tomto směru by být nouze neměla ne ? Na druhou stranu to budou kvalitní servery bez VIP a jim podobných pluginů. Což přinese velkou výhodu. Takže by se měli hráči rozhodovat mezi servery s klasickým CS stylem hry jako de nebo menšími servery, kde běhají děti s VIP výhodami?
Co myslíte? Pokud jde o mě, tak já ještě tak dva tři roky budu dělat s CS 1.6, ale docela by mě to zajímalo. Každopádně se těsím na beta verzi.

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasím, hra o méně jak 20 lidech je pro mě nuda, mapy nemají spawny pro 32 a více hráčů jen tak pro nic za nic. Kdyby ta hra nebyla v těhle počtech hratelná, tak by nebyl max slotů 64. Kdyby v tolika lidech nehráli rádi lidi, tak nebudou na prvních místech v žebříčcích 32+ slotové servery
Když chtějí hrát v menším počtu, od toho je tu mix případně CW/TG ne?

-
- Kontaktovat uživatele:
No, proč tedy mapeři dělají mpy s nedostatkem mep spawn_entity?Jsou určené na menší počet hráčů? Já tedy ještě nedělalmapu pro víc hráčů, ale pro mě je to hra na prd. Když je vás 30 všichni se na D2 navzájem blokujete každej druhej VIP a běháte jak hejna ryb po rybníce, kdo beží poslední ten všechno vyžere. To je můj názor na takovéto servery, které pro mě nejsou pro tebe třeba jo ty máš jiný a to je v pořádku. A pro servery o větším objemu hráčů si to musí portály přidělávat spawny? Ano víceslotové servery sou více a časteji obsazené, protože jich není tolika ne? Vždyt se podívej na NS servery všechno do 20 slotů. Možná je zbytečné o takovýchto věcech polemizovat. Jak říkám já budu dělat CS 1.6 servery dokud se mi to vyplatí a pak se přispůsobím .. :X