Vlastní biom/generátor na zakázku!

Pokec o čemkoliv ostatním
MarekBurget

Re: Vlastní biom/generátor na zakázku!

#1 Příspěvekod MarekBurget » 25 črc 2015, 18:45

Nechcem byt drzí, ale toto stiahneš free plugin a maš stejný vysledok...

Ty za to chceš kredity? :) Čo možeš mať free?

PS: Max. tak čokoládu :D

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvekod izyy » 25 črc 2015, 19:12

Ja by som mu ani tú nedal, nezaslúži si, deti by okrádať chcel :D

NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod NEZNAMY » 25 črc 2015, 20:13

MarekBurget ty ko**t ked stiahnes ten plugin hovno mas akurat defaultny generator musis ho hodiny a dni nastavovat kym si urobis perfektny generator PODLA SEBA. LEBO ON ROBI LUBOVOLNY GENERATOR PODLA ZAKAZNIKA NIE PODLA STIAHNUTEHO GENERATORA

MarekBurget

#4 Příspěvekod MarekBurget » 25 črc 2015, 20:56

Jasne hejtovat viete. Vsetko sa da spravit. Si najdi plugin ktory ta presne do toho biomu portne a prerob si ho . popr si to skopirujes ako to mas. Vidim ze sa nudite a nemate co na praci iba znizovat karmu. pravda boli ze neznamy. Radsej sa upokoj lebo sa onedlho aj spoznas.

izyy
Věk: 10
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod izyy » 25 črc 2015, 23:10

BlackFire72 píše:Presne tak, ak ste inkompetentný nepíšte a nestarajte sa do vecí ktorým nerozumiete.
Izy toto ti nevyšlo :lol: . Ostatne jako všetko, už vidím ako ty vedieš nejaký projekt alebo radíš v gameporadni keď o veciach máš nulový prehľad :lol:

K tomuto sa vyjadrím.

Black, pripadáš mi ako narušený človek. Montuješ sa do všetkého a píšeš svoj názor všade kam si sa ani len na sekundu nepozrel, ale vyjadruješ svoj názor ktorý ani nevieš napísať ako normálny človek. Taktiež mi každý deň sťahuješ karmu a vždy napíšeš nejaký dôvod, ktorý keď čítam mi neprijde smiešny - ale vždy ma to zarazí že aký retard toto mohol poslať. Teraz dokonca od teba čakám reakciu ako "sám si retard" a podobné detinské chovanie ktoré predvádzaš už dlhšiu dobu.

Ďalšia vec je, áno ja radím v gameporadni, píšem o veciach o ktorým prehľad mám, naozaj, a často si nechám vypracovať aj štatistiku nejakého prieskumu, aby som bol ešte presnejší. Mám ohlasy od pár čitateľov, že sa im moje články páčia a že sú pre nich zaujímavé a nenudia sa ani pri dlhšom texte. Určite to nezanechám len kvôli tomu, že malý black si niečo vycucal z palca počas spánku.

Napísal by som "Zajímalo by ma, čo si myslíš že som chcel dosiahnuť keď už píšeš *toto ti nevyšlo,..*", ale v skutočnosti ma tvoj názor už nezaujíma, pretože tvoje zmýšľanie mi nepripadá ako ľudské.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 26 črc 2015, 08:07

BlackFire72 píše:Presne tak, ak ste inkompetentný nepíšte a nestarajte sa do vecí ktorým nerozumiete.
Izy toto ti nevyšlo :lol: . Ostatne jako všetko, už vidím ako ty vedieš nejaký projekt alebo radíš v gameporadni keď o veciach máš nulový prehľad :lol:
Víš, možná kdyby jsi neflamoval jejich vlastní témata, tak by pak nedělali to samé tobě. Alespoň vidíš, jaký to je, když ti někdo flamuje vlastní témata. :)

MarekBurget

#7 Příspěvekod MarekBurget » 26 črc 2015, 08:57

Mysteria:
Víš, možná kdyby jsi neflamoval jejich vlastní témata, tak by pak nedělali to samé tobě. Alespoň vidíš, jaký to je, když ti někdo flamuje vlastní témata. :)

Tomuto sa hovorí karma!

nejento
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod nejento » 26 črc 2015, 11:54

Sepisuješ vlastní generátor, nebo používáš určitý plugin na generaci, kterému jenom nastavuješ generace?
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod marty_ » 31 črc 2015, 23:16

ok dejme tomu ze bych od tebe mel generator na planety na kterem se domluvime a co kdyz bych si jej chtel pak pomenit podle aktualni potreby, lze to?
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod marty_ » 24 zář 2015, 09:52

na plugin a vlastne i na opoved v SZ kdy to bude uz cekam 1,5 mesice :(
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Zpět na „Off topic“