Counter-Strike: Global Offensive

Pokec hlavně o tomto fóru - co tady chybí a co by mělo být jinak
Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Counter-Strike: Global Offensive

#1 Příspěvekod Mysteria » 12 srp 2011, 23:39

Společnost Valve, která stojí za dnes již legendární hrou Counter-Strike a Counter-Strike: Source si pro nás připravila překvapení. Na veřejnost prosákly informace, že se připravuje další oficiální pokračování! Narozdíl od fanouškovské tvorby v podání modifikace CS ProMod je toto oficiální vývojová větev. Nová hra se bude jmenovat Counter-Strike: Global Offensive a vydána by měla být začátkem roku 2012. Valve potvrdilo, že si během dneška pozvalo některé americké progamery na otestování hry. Hra má být více zaměřena na boj 5 vs 5 a kvůli tomu byly i modifikovány některé z dnes již legendárních map jako je de_dust2 či de_aztec. Další překvapením je nejen modifikace současných zbraní, ale rovnou i přidání nových – v současnosti se hovoří zejména o Molotovově koktejlu!

Hra máš již svoji stránku na Steam Store.

Co tomu říkáte? Těšíte se novou nabitou akci? ;)

Qefik
Kontaktovat uživatele:

Re: Counter-Strike: Global Offensive

#2 Příspěvekod Qefik » 14 srp 2011, 13:41

No, vypadá to zajímavě, Valve došlo že CS:S je průser a že lidi z 1.6 na source nikdy nepřejdou :) Nechme se překvapit :P
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod Mysteria » 14 srp 2011, 13:46

No fuj, Source není žádnej průser, jenže CS 1.6kářům nevysvětlíš, že není normální s AWP prostřelit 2 metry betonu a zabít přes to někoho ;)

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Austin » 14 srp 2011, 22:15

hmm no to sem zvedav :) kazdopadne zajimave osvezeni, snad to nebude pruser.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

muso.sk

#5 Příspěvekod muso.sk » 05 zář 2011, 02:22

Podla videi to vyzera celkom zaujimavo (videa tu), az na ragdoll physics ktore su neprirodzene. Snad to este vylepsia a hlavne nech je to bezchybne, aj ked o tom mierne pochybujem kedze CS:GO si vzalo na starosti Hidden Path, ktoremu od minuleho roka vdacime za "skvele" updaty pre CS:S.
Aggressive Zone

Steel
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Steel » 06 zář 2011, 08:45

Jeden ligař k tématu o CS:GO napsal :

Vše co valve udělalo kromě cs 1.6 je byla a bude sračka.

A k němu se přidala takhle většina ligařů.

-------------------------------------------------

Herní profesionálové tvrdí, že grafika již nejsou tak důležité jako správné především zvukové efekty, které té hře dají mnohem víc. Tvrdí, že požitel když má hra po výstřelu zbraně správně propracovaný zvuk. Všichni teda většinu své práce dávají mnohem více času na kvalitní audio hry.

--------------------------------------------------

Ovšem CS:Global Ofensive

+ efekty ( ohen´ ,pára,... )
+ nakupovací menu
+ většina modelů

- hra se snaží působit jako COD
- zvuky
- menu hry

---------------------------------------------------

I přes to všechno, že jak Source tak GO jsou lepší. Stejně bude ještě minimálně 10 let hranější cs 1.6 ! Ano, je to můj subjektivní názor, ale toto jsem řekl, když přišly s CS: source a na mé slova došlo.
Obrázek

muso.sk

#7 Příspěvekod muso.sk » 06 zář 2011, 15:38

Tu (v CZ/SK) sa naozaj hraje viac 1.6 nez CS:S (slabe kompy?, skoda penazi?, komplexy? netusim...), kazdopadne vo svete je CS:S o niekolko percent viac hrane ako CS 1.6., prakticky je 1.6 uz vo svete nepodporovana. Co sa CS:GO tyka, grafika (efekty) by boli zaujimave mozno pred troma rokmi (na trhu hier)...

Vše co valve udělalo kromě cs 1.6 je byla a bude sračka.

Valve "udelalo" cs? :)
Aggressive Zone

Steel
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Steel » 06 zář 2011, 18:25

Proč mě chytáš za slovíčka? já pouze cituji xD
Obrázek

Qefik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvekod Qefik » 06 zář 2011, 19:15

"ligaři" jsou pro mě někteří takový amatéři. Když se začnou vymlouvat na hitboxy (přitom jsou nastavené enginem a nedá se s tím nijak více manipulovat). Proč odsuzujete hru kterou ještě nikdo z vás nehrál? :D Je to k smíchu. Soudit hru podle nějakého s prominutím blba a podle gameplay ukázky? Není to trochu povrchní?

Valve že neudělalo žádnou dobrou hru? Já osobně bych řekl, že Valve dělá skoro samé dobré hry. Zatím žádný nehratelný průser z jejich dílny sem nezaznamenal. Half-Life a jeho pokračování, HL2:DM, CS, CS:S, Left4Dead oba díly, TF oba díly. A to ani nepočítám Portal, který svým druhým pokračováním prolámal žebříčky a je nejžhavější adept na hru roku.
Která z těchto her nestojí za to si ji koupit? http://store.steampowered.com/sub/7930/
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Steel
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod Steel » 06 zář 2011, 19:30

I tak se jím dá řikat. Mě to neřikej mám celej Orange Box všechny hry se dají hrát. Nevé CS:Go je sice pěkná hra, ale za svým názorem trvám. Stejně nebude ani za prd unas hranější než 1.6. 75% lidí co hrají cs nerozjedou ani source tak hrají 1.6 a takhle to bude ještě pár let. Než bude CS:S oblíbenější než 1.6 . Nebo se snad mýlím? Udělám pro zajímavost u mě na webu anketu o PC s jakýmy hrají hráči počítači.
Obrázek

Zpět na „Pokec“