Vždyť to ale není nutný, ne? Když už mám kartu (tzn. mám bankovní účet) nebo PSC, tak to rovnou můžu poslat majiteli na účet a ten si s tím může dělat co chce (třeba prodloužit za to server). Jdiná nevýhoda teda je, že je nutný to VIP aktivovat manuálně, ale myslím že i to by šlo automatizovat, protože banky většinou mají nějaký API a stejně jako se píše text do SMSky, tak by se u bankovního převodu psal do takový ty poznámky pro příjemce.izyy píše:Mne by sa páčilo, keby gamehostingy do svojich VIP systémov pridali možnosť pre hráčov zakúpiť si VIP cez PSC alebo kartou
Hodnocení hostingu FakaHeda
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodnocení hostingu FakaHeda
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jeden rozdíl tam je, poslání na účet je tak 2-3 dny, paypal, PSC jsou hned. A kidi neradi čekaj 

Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud by se to kombinovalo s 2x dražší SMS, tak si myslím, že by rádi počkali 2 dny než platit 2x tolik.
Případně ano, PayPal je taky varianta a když má někdo bankovní účet, tak PayPal může mít automaticky taky. 

Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Hovorí vám niečo SEPA? Bankový prevod už dávno netrvá 2-3 dni
Vrámci jednej banky je prevod okamžitý, inak minimálne v rámci jednej krajiny to prijde na druhý pracovný deň.

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
No, drahý sms + levný převody jsme měli, i tak jsem narazil na to, že mne chtěli podpořit esemeskou, protože neměli/nechtěli použít účet,...a to dotyčným bylo 50+
Takže ....ono si člověk nevybere
Takže ....ono si člověk nevybere
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
@izyy: Většinou je to sice do druhýho dne, ale ne vždy.
@Hanakocz: Ale tak pak už to jejich problém. Důležitý je, že ty z toho máš nakonec stejný peníze. Pokud jim nevadí vadit 2x tolik za stejnou věc jenom kvůli výběru způsobu platby, tak fajn. Proč proč bych na tom měl prodělávat já jako poskytovatel?
Když chtějí platit, tak ať platí. Ale ať je to fér.
@Hanakocz: Ale tak pak už to jejich problém. Důležitý je, že ty z toho máš nakonec stejný peníze. Pokud jim nevadí vadit 2x tolik za stejnou věc jenom kvůli výběru způsobu platby, tak fajn. Proč proč bych na tom měl prodělávat já jako poskytovatel?

- Aishak
izyy píše:Hovorí vám niečo SEPA? Bankový prevod už dávno netrvá 2-3 dniVrámci jednej banky je prevod okamžitý, inak minimálne v rámci jednej krajiny to prijde na druhý pracovný deň.
V rámci jedné banky trvá převod pár minut. V ostatních případech na to mají 24 hodin s tím, že pro nás to v závěru vyjde prakticky na 3 dny. Převody peněz mezi bankami se totiž dělají asi jen jednou denně. Kdybys dnes odpoledne poslal peníze na účet do jiné banky, tak se požadavek začne vyřizovat až zítra ráno. Následně pak mají 24 hodin a jak už to zvykem bývá, tak to přijde tak za 23h a 59min. Tedy by to přišlo až ve čtvrtek.
PS: Do těch 24 hodin se nepočítají víkendy a svátky.
- panChemicky
- Věk: 33
- Kontaktovat uživatele:
Aishak: Co to máš za banku ?
Mě peníze posílají lidé z různých bank v různé hodiny a hned následují den mi v půl osmé ráno zvoní sms, že peníze mám na účtě. Občas mi to přijde ještě v ten den, když to někdo pošle brzo ráno.
PSC jsem nepoužil nikdy a nemám to ještě v plánu. Když má člověk účet a PayPal, tak mi to přijde zbytečný a co se týká VIP, tak mi to hráči, když jsem měl Revenge, posílali i na účet.

PSC jsem nepoužil nikdy a nemám to ještě v plánu. Když má člověk účet a PayPal, tak mi to přijde zbytečný a co se týká VIP, tak mi to hráči, když jsem měl Revenge, posílali i na účet.
- Aishak
@panChemicky KB - chodí to jak kdy, někdy následující den ráno a někdy ráno až další den.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to je jinde, ale moje Air Bank odesílá 3x denně v pevně dané časy. Jednou ráno, dopoledne a tak večer. Jinak když posílám do KB, tak tam to je vždy až druhý den, ať to pošlu kdy chci, tzn. u mě to třeba odejde v 5 ráno, ale v KB to bude až zítra.