@izyy: Ano, já budu měnit operátora, u kterého mám dalších X výhod jenom proto, abych měl levnější prémium SMS, které stejně budou vždy nejméně výhodně. Co třeba přestat brečet ohledně prémium SMS a použít bankovní účet?
Beztak si za nevýhodně prémium SMS mohou lidé sami svojí leností... víte jak se to říká: "Blbej kdo dává, blbější kdo nebere."
Hodnocení hostingu FakaHeda
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hodnocení hostingu FakaHeda
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně pro příspěvky na server SMS ani nenabízím, to pokud chce někdo přispět, ať pošle poštovní poukázku, na poplatek to vyjde levněji....
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně řečeno, pokud bychom to měli vést tak, aby to bylo nestranné, tak není nejlepší nápad dávat hodnocení hostingu na fórum technické podpory právě toho hostingu.
Je dost možné, že tento příspěvek bude kompletně smazán. Doporučuji ti třeba napsat na nějaké herní fórum, kde můžeš udělat recenzi, nebo na nějaký web. To potom bude pěkná pozitivní reklama s tvými vlastními zkušenostmi.
Je dost možné, že tento příspěvek bude kompletně smazán. Doporučuji ti třeba napsat na nějaké herní fórum, kde můžeš udělat recenzi, nebo na nějaký web. To potom bude pěkná pozitivní reklama s tvými vlastními zkušenostmi.

- izyy
- Věk: 10
- Kontaktovat uživatele:
Mysteria píše:@izyy: Ano, já budu měnit operátora, u kterého mám dalších X výhod jenom proto, abych měl levnější prémium SMS, které stejně budou vždy nejméně výhodně. Co třeba přestat brečet ohledně prémium SMS a použít bankovní účet?
Beztak si za nevýhodně prémium SMS mohou lidé sami svojí leností... víte jak se to říká: "Blbej kdo dává, blbější kdo nebere."
Ja som nikdy neplatil cez SMS, platím prevodom na bankový účet alebo kartou

Ak si zas nepochopil podstatu a chceš si do niečoho rýpnuť, máš možnosť, ale nebudem sa vyjadrovať ak to zas nepochopíš a napíšeš niečo čo nebude sedieť.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
No já tu brečet ohledně nevýhodnosti Prémium SMS nezačal. A hráči platící si VIP snad nemají možnost platit přes bankovní účet případně poštovní poukázku nebo PaysafeCard? Ale jo chápu, lepší je brečet, jak musíte platit 2x tolik místo toho než abyste zaplatili jinak. Takže vlastně v konečným důsledku vám to stejně nevadí, když to děláte dobrovolně.
Co se týká výhodnosti operátora, tak určitě nebudu měnit operátora, kde mám 3x levnější mobilní internet kvůli Prémium SMS, který budou stejně vždy méně výhodně než bankovní účet nebo karta.
Co se týká výhodnosti operátora, tak určitě nebudu měnit operátora, kde mám 3x levnější mobilní internet kvůli Prémium SMS, který budou stejně vždy méně výhodně než bankovní účet nebo karta.
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
PS: jakýho máte operátora, na premium sms nezáleží, protože ta je zařizována jednou danou firmou , kterou má nasmlouvanou FH. To ta by musela změnit operátora, nikoliv uživatelé....
Tedy až na to, že platíš tu premum SMS, ze které dostaneš půlku, plus ten poplatek za tvoji normal sms, kterej je běžně za korunu či co, takže zanedbatelnej...ten je podle tvýho operátora, ale nemá s těma 50% nic do činění
Tedy až na to, že platíš tu premum SMS, ze které dostaneš půlku, plus ten poplatek za tvoji normal sms, kterej je běžně za korunu či co, takže zanedbatelnej...ten je podle tvýho operátora, ale nemá s těma 50% nic do činění
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
- izyy
- Kontaktovat uživatele:
Nie je to jedno, v ČR je u každého operátora iný poplatok. Pri SR je to všade 25%, preto mám účet v banke od detsta, teda od mojich 15-tich.
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
To je rozumné. Prostě by to chtělo osvětu, aby se zejména děcka odnaučili platit přes SMS. Osobně bych to dělal úplně jednoduše. Nějaký VIP za 100Kč přes všechno kromě SMS, tam by stálo 200Kč, protože prostě z toho dostanu polovinu. Pokud by je ani tohle nepřesvědčilo, tak si myslím, je to marný. 

- izyy
- Kontaktovat uživatele:
Mne by sa páčilo, keby gamehostingy do svojich VIP systémov pridali možnosť pre hráčov zakúpiť si VIP cez PSC alebo kartou
- Arcas
- Věk: 26
Je to tak půl roku zpět co jsem se bavil s Austinem a ten mi řekl, že se prý chystají zpřístupnit další možnosti platby pro samotné hráče. Ale nevím, jak jsou na tom...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com