Dobrý deň má niekto dobrý plugin na minihru BedWars ale dobrý nechcem plugin ktory má bugy alebo nie je nedokončeny ak ho niekto má a vie kde taky plugin stiahnuť tak nech da odkaz na download . Dakujem
Server Theresistance.cz IP: 93.91.250.137:27708
BedWars
- mannyvee
- Věk: 26
Re: BedWars
Proč si nekoupíš originál plugin BedWars ze Spigotu? Bude to o hodně lepší
- Arcas
- Věk: 27
Jsou tři možnosti:
a) Stáhnout si nějaký ten nedodělek.
b) Použít google - většinou dokonce někde najdeš ke stažení i verzi totožnou s placenou.
c) Koupit si ho.
a) Stáhnout si nějaký ten nedodělek.
b) Použít google - většinou dokonce někde najdeš ke stažení i verzi totožnou s placenou.
c) Koupit si ho.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
Tixius24
- Věk: 49
Ked si zakupim plugin zo spigotu tak čo budem mať natom lepšie ??
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
budeš mít ofiko podporu, takzvaně pokud ti něco nebude fungovat, tak ti to spraví...a nebudeš pirát
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- Aishak
Každý když byl malý tak chtěl být pirátem ne? Někomu se to i povedlo při pohledu na data v jejich PC 
- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
@Aishak: Problém je, že bohužel tohle spoustě lidem vydrží i do dospělosti. Chápu, že jako student nejsou prostě peníze na ty hry za 1500Kč, případně Photoshopy za 10k+ a podobně. Ale nechápu, když to samé dělá člověk, který třeba měsíčně vydělává 30k+ a je mu líto vyhodit blbých pár tisícovek za program, který dlouhá léta provozoval nelegálně. To samé u her, teď na Steamu slevy -75% jsou ideální šance zlegalizovat všechny před X lety dohrané hry a podpořit tak tvůrce. 
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
- Aishak
@Mysteria takoví jsou lidé, co nejvíce ušetřit. Já osobně od doby co si vydělávám tak si hry kupuji. Photoshop používám jen v práci a doma dělám na bezplatném GIMPu. Pro někoho je dát 200 Kč ve slevě za hru astronomická částka (asi). Neříkám, že jsem si nikdy žádnou hru nestáhl, ale to jsem byl ještě chudý student
. Co se týče MC a placených pluginů, tak jsem třeba absolutně nechápal přeprodej pluginu. Já tedy nevím kolik takové pluginy stojí (MC server nemám), ale dát třeba $5 za plugin, který je opravdu užitečný a v tomto případě docela žádaný si myslím, že není moc